Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
i na co zwrócić uwagę? zastanawiam się nad ściągnięciem auta z Niemiec. Powiedzcie jak nabyliście swoje śliczne BMW ? mam na myśli jak zweryfikować oryginalny przebieg czy auto było po wypadku itp..
Opublikowano
cze ja mam do sprzedania e91 z 2007 z przebiegiem 150km samochód sprowadziłem osobiście z Monachium w lipcu tego roku całkowicie bezwypadkowy gdybyś był zainteresowany zapraszam na prw! samochodu najlepiej szukać na mobile.de lub autoscout!
Opublikowano

Kolego właśnie ten temat mam "za sobą" -3 m-ce szukania w internecie,tylko na privat, szybki telefon,wyjazd,

sprawdzenie w serwisie jak w wpisach, kasiora i powrót na kółkach(ubezp.+tabl.wywozowe),całość 4 godz.operacja.-to wszystko :lol:

Opublikowano

Auta uwierzcie mi są naprawiane wszędzie czy to w Polsce czy to Niemcy czy Francja.

Ja osobiście byłem po e90 w Francji bezwypadkowe z przebiegiem 5tys km

Faktycznie przebieg ten jest w aucie, co potwierdzili w serwisie ASO w Francji i w Polsce. Auto mam na gwarancji. Ale co do jego bezwypadkowości można by dyskutować jak pisałem ma przejechane zaledwie 5tys km a już dojrzałem ze był malowany zderzak z tylu, wiec czy to pojedziesz szukać do Niemiec czy do Francji..

W Polsce tez są naprawdę ładne egzemplarze po prostu trzeba szukać, i czekać.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja z kolei polecam oficjalna stronę bmw.de zakładka samochody używane. Jest tam troche drożej, ale samochody są sprawdzane przed sprzedażą i kupno na fakturę. Jest bardzo dużo samochodów z gwarancja fabryczną czyli poniżej 2 lat. Ja tak kupiłem E91 i E87.
Opublikowano
Auta uwierzcie mi są naprawiane wszędzie czy to w Polsce czy to Niemcy czy Francja.

Ja osobiście byłem po e90 w Francji bezwypadkowe z przebiegiem 5tys km

Faktycznie przebieg ten jest w aucie, co potwierdzili w serwisie ASO w Francji i w Polsce. Auto mam na gwarancji. Ale co do jego bezwypadkowości można by dyskutować jak pisałem ma przejechane zaledwie 5tys km a już dojrzałem ze był malowany zderzak z tylu, wiec czy to pojedziesz szukać do Niemiec czy do Francji..

W Polsce tez są naprawdę ładne egzemplarze po prostu trzeba szukać, i czekać.

Nie sugeruj się malowanym zderzakiem, to nie jest oznaka wypadkowości auta, mógł mieć dosłownie rysę parkingową. We francji i włoszech przepychanie aut zderzakami w dużych miastach jest regularną praktyką. pozdr

Opublikowano

Ja kolego mieszkam w Holandii nie daleko od gieldy samochodowej w Utrechcie, nic jednak tam nie znalazlem, bylem tez na gieldzie w Belgii- tez lipa

w DE tez bylem w kilku komisach (same turki) :duh:

Swoja e90 dosc dlugo szukalem i kupilem od prywatnego sprzedawcy w Belgii :D

Byla warta szukania :D

pamietaj nie ma okazji :nienie:

pozdrawiam

Lepiej zapnij pasy, bo mozesz nie wrocic z trasy!
Opublikowano

Dzięki za wszystkie bardzo cenne informacje i wskazówki,

ale jestem ciekaw podobnie jak Rufio, w jakim przedziale cenowym można się zmieścić ściągając auto z DE?

Pozdrawiam

Opublikowano
Prawda jest taka,że 99% okazji to jest kupa i coś z tymi autami nie gra.Ja swoje poprzednie 320d kupowałem z Belgii i było lekko klepnięte w lewy przód,a cena była jak za "bezwypadki" z PL.Mimo tego zrobiłem sobie to autko i wiedziałem,co w nim siedzi.Dzwon nie był poważny,wgniecony zderzak i podwinięta maska.Jak go sprzedałem miał 174.000km i chodził super.Jedyne co to sprzęgło coś ślizgać zaczynało.Teraz swoje 330d szukałem 4 miesiące i znalazłem naprawde dobry egzemplarz i zapłaciłem swoje,ale wiem,że auto jest takie jak chciałem i w 100% bezwypadek.Dobrą opcją jest też kupienie BMW z salonu,oni mają sprawdzone używki,tylko tutaj też trzeba swoje zapłacić.Tak moja kobita kupowała jedynke i jesteśmy bardzo zadowoleni,dodatkowo dali nam pakiet serwisowy za free.Reasumując,gdzie nie poszukasz,to musisz zapłacić odpowiednią cene i sprawdzić auto z każdej strony żebyś był usatysfakcjonowany.
Kubica GO!
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Pytanie jak to możliwe?

http://www.autoscout24.de/ListGN.aspx?vis=1&make=13&model=1641&fuel=D&fregfrom=01%2f01%2f2007+00%3a00%3a00&pricefrom=1000&priceto=12500&cy=D&page=1&maxresults=500&results=20&ustate=N,U&um=True&sort=price&zipc=D&tab=price

Wyposażenie jak samochód przedstawiciela handlowego.

Jest nawigacja i telefon. A nawete ksenonów nie ma.

Samochód tańszu niz najtanszy w DE.

No chyba że kupiony na firmę krzak w cenie netto.

Opublikowano

moze tyle wpiszę na umowę a zapłacić trzeba +20tys?

albo ma 400tys przebiegu bo niby napisane że oryginalny ale nie wiadomo jaki

albo gosciu ma taryfę w której dostaje kasę za przychodzące telefony ...

albo ktoś mu podpadł i podał jego numer w ogłoszeniu :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli nie ma 400tyś i nie jest zlepiony z 3 to dobra oferta , nawet jeśli coś mu niedomaga to warto to zrobić i jeździć, cena jest niższa, za różnicę można auto doprowadzić do kultury i śmigać
Pozdrawiam
  • Zarejestrowani
Opublikowano

Ja ze swojej strony polecam http://www.carat-auta.eu/ prowadzi to moj wieloletni znajomy wspolnie z bratem, tylko najlepiej dzwon do nich bezposrednio a nie zapytaniem przez strone bo moga dlugo odpowiadac maja mase roboty a sa naprawde dobrzy. Autka maja rewelacyjne moze nie w super niskich cenach ale naprawde sa przeswietlane przed zakupem z gory na dol, z reszta przeczytaj sobie komentarze ludzi na ich stronce.

Szef ( moj znajomy) nazywa się Sebastian firma jest z Jeleniej Góry

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano

Ja kupilem swoje u chlopakow z automeritum w krakowie, autko znaleźli w trzy dni, jeżdżę rok czasu i jestem w 100% zadowolony, mogę ich polecić z całą odpowiedzialnością, zadzon do nich i powiedz jakiego auta szukasz juz oni Ci coś znajdą....

Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

FIRMA DW-AUTO Z WROCŁAWIA ZAJMUJE SIE SPROWADZANIEM AUT POLEASINGOWYCH Z WINDYKACJI ITP. SAM KUPILEM OD NICH BMW E91 JEST BEZWYPADKOWA I ORYGINALNY PRZEBIEG ( sprawdzone i prześwietlone w ASO )

ZAWSZE MAJA KILKA BUNIEK NA PLACU I PRZEWAŻNIE SĄ ONE DOBRZE WYPOSAŻONE.

JAK BEDE ZMIENIAŁ TO NAPEWNO UDERZĘ DO NICH, BO PO CO MAM JEŹDZIĆ PO CALYCH NIEMCZECH JAK MOGĘ IM TO ZLECIĆ A PRZED KUPNEM SPRAWDZIC AUTO W ASO :D

Opublikowano
FIRMA DW-AUTO Z WROCŁAWIA ZAJMUJE SIE SPROWADZANIEM AUT POLEASINGOWYCH Z WINDYKACJI ITP. SAM KUPILEM OD NICH BMW E91 JEST BEZWYPADKOWA I ORYGINALNY PRZEBIEG ( sprawdzone i prześwietlone w ASO )

ZAWSZE MAJA KILKA BUNIEK NA PLACU I PRZEWAŻNIE SĄ ONE DOBRZE WYPOSAŻONE.

JAK BEDE ZMIENIAŁ TO NAPEWNO UDERZĘ DO NICH, BO PO CO MAM JEŹDZIĆ PO CALYCH NIEMCZECH JAK MOGĘ IM TO ZLECIĆ A PRZED KUPNEM SPRAWDZIC AUTO W ASO :D

SZUKASZ BMW E90 E60 E64 WE WROCŁAWIU MASZ WYBÓR W JEDNEJ FIRMIE DW-AUTO ONI ZAWSZE MAJĄ KILKA SZTUK W OFERCIE. STRONA CHYBA TAKA DW-AUTO.PL

Czy naprawdę tak trudno jest zareklamować się w pierwszej osobie?

Takie infantylne teksty z konta które ma 3 posty mają być wizytówką firmy?

Opublikowano
Witam ja kupiłem swoje BMW z niemiec od dilera BMW z autohaus VOGL auto służyło do uzytku pracownika w tym salonie (tzn jak np ktos u nich kupił samochod to jechali z nim do banku tym samochodem itd) .nie bylo to autotestowe!! Samochod mial 12 000km , 2009r i pachnial nowoscia. Wg mnie najbezpieczniej kupowac samochody własnie od dilerów ,poniewaz nie opłaca im sie przekręcac . Fakt ,że wtedy cena nie jest żadną okazją ,ale ja uważam, że okazji nie ma ...
Opublikowano
tu się zgadzam, najpewniejsze auto jest od dilera BMW z De ale niestety kosztuje wiecej.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

• 7 lat później...
Opublikowano
Znajomy kupował używane BMW w katowickim salonie Bawaria Motors BMW, mają w ofercie też auta uzywane, nawet jest możliwośc , że wyszukają ci auto jakie chcesz. może tam zobacz, mają przecież też lokalizacje w innych miastach