Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od trzech miesięcy mam wymienione na diody, rurkowe tylko wewnątrz i jak na razie wszystko jest ok.Przy tablicy mam fabryczne.
Opublikowano

Witam

Ja wszystkie w srodku wymienilem na ledy i jest ok a w tablicach jednak cos sie dzieje lekko migotaja ledy nie wiem dlaczego.Do postojowek z przodu wymienialem ale bardzo szybko sie przepalaly nie wiem dlaczego? podobno za wysoka temperatura i wymienilem na stare

Opublikowano
Ledy przy tablicy będą pokazywać błąd przepalonej żarówki, ewentualnie po 2 miesiącach się przepalą. Tak mówił mi gościu od którego kupowałem żarówki .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do podświetlenia tablicy rej. ledy się nie nadają będą migotac to moduł w ten sposób sprawdza czy żarówka jest ok.Widziałem na allegro takie ledy do podświetlenia tablicy które miały byc dobre ale chciał coś chyba ok.170 zeta.Co do wnetrza będą swiecic bez żadnych udziwnień,mam z tyłu w słupkach,jednak z przodu w podsufitce założyłem spowrotem żarówkę bo przy led było za ciemno.Powiem więcej że myślałem że oświetlenie led bedzie ciekawsze i pomyliłem się,jakiś rewelacji niestety brak.
ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Diody ściemniają się jak tradycyjne żarówki. Do podświetlenia tablicy też da się założyć zwykłe rurkowe, ale trzeba wyłączyć przez ncs experta sprawdzanie żarówek tablicy.
Opublikowano
ogolnie w srodku to ledy wygladaja super barwa xenonowa i duzo jasniej jak da mnie tylko ze ja wymienilem wszystkie 7 zarowek na rurkowe z rok czasu mam narazie zadna sie nie przepalila w tablicahc troche gorzej bo migotaja ale tez mam rok czasu. :D Ale w postojowkach odradzam tydzien i spalona zarowka i nie migotala nie wiem dziwne w tablicach migotaja.