Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Heh zdjęcia się nie zmieniają , coś mi się wydaje że ta podsufitka jest już w wielu miejscach "załawtiona"

Dodatkowo co z samej podsufitki jak w m-pakiecie są jeszcze inne dodatki czarne , koszt wszystkich potrzebnych elementów ( żeby zrobić jak w prawdziwej m-ce ) po rabatach to ok. 2000 tys zł w skład wchodzi już wszystko

Ostatnio upolowałem gościa co ma jedynkę w m-pakiecie na części ale po długiej rozmowie nie udało się go przekonać aby to sprzedał , twierdzi że chce sprzedać komplet razem z fotelami boczkami itd, :( a już się cieszyłem

Opublikowano

W sumie są bardzo podobne a nawet takie same jak moje, a ja kupowałem w serwisie . Czemu sądzicie że nie oryginalne ?

Dziwny jest ten opis aukcji troszku

Listwy nie posiadają zaczepów (do naklejenia na juz istniejące listwy)

A przecież w oryginalnych montuje się je tak że ściągamy stare listwy zakładamy nowe. Nic nie kleimy .

Opublikowano

ściągałem to pierwszy raz , i nie udało mi się uszkodzić czegokolwiek . Przy zakładaniu za bardzo nie da się nic połamać bo je się wsuwa , a przy wyciąganiu jak ktoś ciągną na żywca do góry to może coś uszkodził .

Ale moim zdaniem jak ściągasz listwy 4 szt to już po pierwszej widzisz czy połowa listwy została ci w ręce a druga połowa na aucie , a nie lecisz dalej i rwiesz ile masz sił . No chyba że to była "szybka akcja u Niemca pod domem" , w takich przypadkach liczy się czas .

Nowe w serwisie kosztują chyba 449 zł komplet . Więc różnica nie duża a mamy pewność 100% że to oryginał i fakturę również się dostanie.

A tak patrząc z innej strony , gdyby to były naklejane na listwy które są już w samochodzie , to po 1. wyglądało by to nie estetycznie a po drugie nie wiem czy nie zrysowało by się od zamykania drzwi. Bo miejsca między progiem z zamkniętymi drzwiami dużo nie ma .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
to nie carbon tylko folia "carbon" M3 - czy jakos tak. WIem bo w weekend naklejalem to z kolega na jego maske ;P to kolo karbonu nie lezalo ale tez fajnie wyglada :D
Opublikowano

Indyvidual to seria BMW od 3 wzwyż z ekskluzywnym wyposażeniem, ta kierownica pochodzi z trójki ale pasuje też do jedynki

więcej tutaj

\http://www.bmw.com/com/en/insights/corporation/mgmbh/individual.html

Opublikowano

Na pewno nie jest to fabryczne spasowanie tego przodu :wink:

Nawet kolory się różnią, zobacz na przedni błotnik i drzwi

http://i54.tinypic.com/20u1t8i.jpg

Ta 1 też niedługo zapewne pojawi się jako bezwypadek :roll:

http://photos02.otomoto.pl/photos/original/C15/70/57/C15705737_6.jpg

Opublikowano
Ale o czym my rozmawiamy, auto które w standardzie kosztuje ok 32k EURO, ktoś po roku sprzedaje za 20k i to jeszcze sprowadzone, gdzie sama akcyza za ten samochód to 18,6% :duh: :duh: :duh: polecam opis tej AUKCJI niezły ubaw :mrgreen: