Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok to już mam dzięki ;). A do czego służy przycisk A-TEMP?

Mam jeszcze jeden problem ale nie chciałem otwierać nowego tematu. Mam BMW 520 z 1993 r. w automacie i na liczniku jest taki mały wyświetlacz który pokazuje jaki jest włączony bieg i tryb silnika. U mnie ten wyświetlacz jest nieczytelny i moje pytanie czy można go kupić i wymienić bez kupna całego licznika, i jak to się dokładnie nazywa gdybym chciał kupić?

Opublikowano
A dlaczego pokazuje mi cały czas -30*C? Jak przytrzymywałem żeby ustawić coś to migało mi *C ale nie dało się nic ustawić.
  • 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Mam problem!!W BMW 518i Nie pokazuje mi sie godzina na zegarze, przypuszczam że to problem baterii jednak nie wiem jak wyjąć panel zegara aby ją wymienić, a moze to jakiś inny powód?? Prosze o pomoc!!
Opublikowano
Własnie cos nie idzie. Przelaczam na date i robie to samo jak w przypadku godziny i nic.

nie no powinno być tak samo dokładnie, przytrzymujesz, zaczyna migać i ustawiasz jak godzine..może przez te mrozy Ci się tak co porobiło, chyba że masz tak cały czas.

ja za to nie ogarniam do czego służy przycisk MEMO, chyba chodzi o memory, pamięć ale jak tego użyć i po co to nie mam pojęcia..

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
Wedlug instr. obs. MEMO - jest to funkcja cogodzinnego przypominania np o wiadomosciach w radiu gdy sie np. zapedzisz podczas odtwarzania kaset :) komputer syganaliuzje pelne godziny 15s przed.
Opublikowano
o widzisz:) muszę wypróbować;)

(OO=[][]=OO)

Opublikowano
Mam problem!!W BMW 518i Nie pokazuje mi sie godzina na zegarze, przypuszczam że to problem baterii jednak nie wiem jak wyjąć panel zegara aby ją wymienić, a moze to jakiś inny powód?? Prosze o pomoc!!

Hej Czy ktoś może mi pomóc??!! Help!! :mad2:

Opublikowano

Hej Czy ktoś może mi pomóc??!! Help!! :mad2:

Problemem jest przepalona żarówka ,zaświec latarką na wyświetlacz i godzina się pokaże.Żeby ją wymienic musisz wyjąc radio i wymacac dżwignię z tyłu zegarka ,po jej odciągnięciu zegarek wysunie się do przodu . Żarówka 1,2W.

Opublikowano

Problemem jest przepalona żarówka ,zaświec latarką na wyświetlacz i godzina się pokaże.Żeby ją wymienic musisz wyjąc radio i wymacac dżwignię z tyłu zegarka ,po jej odciągnięciu zegarek wysunie się do przodu . Żarówka 1,2W.

Problem w tym że nie wiem jak wyjąć to radio...

Opublikowano
co to za radio jakaś fotka czy coś :D jeśli fabryczne to z przodu po bokach ma 4 okrągłe otworki ,trzeba w nie włożyc nity żeby odbezpieczyc zatrzaski i wyciągnąc do siebie.
Opublikowano
co to za radio jakaś fotka czy coś :D jeśli fabryczne to z przodu po bokach ma 4 okrągłe otworki ,trzeba w nie włożyc nity żeby odbezpieczyc zatrzaski i wyciągnąc do siebie.

Takie jak w załączniku http://yfrog.com/jwzegarekj

i właśnie nie wiem jak go wyjąć.... :oops:

Opublikowano
to co dałeś w załączniku to jest zegarek, radio jest obok po lewej :mad2: wyciągasz radio wkładasz ręke za ten zegarek i szukasz malutkiej dźwigni, ciągniesz ją na dół albo do góry już nie pamiętam i wysuwa Ci się ZEGAREK, małe OBC czy jak to kto tam nazywa.

(OO=[][]=OO)

Opublikowano
wyciągasz radio wkładasz ręke za ten zegarek i szukasz malutkiej dźwigni, ciągniesz ją na dół albo do góry już nie pamiętam i wysuwa Ci się ZEGAREK.

Chyba od siebie :)

Opublikowano
taaa masz racje, faktycznie :cool2: :cool2:

(OO=[][]=OO)