Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czyżby za dużo wydrukowali? :) Cena jak dowiadywałem się 3 lata temu była dosyć zaporowa. Zobaczymy czy przyślą.
Opublikowano

Ale mają za to Twoje dane. :)

Zobaczymy - jak w ciągu miesiąca nic nie dostanę to oznaczać to może po prostu ściemę. Bo nikt nie przechodzi weryfikacji.

Opublikowano
kupiłem na allegro nową za chyba 59 zł

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
qupa.... nic nie widać na horyzoncie Hubert daj znać co tam ustaliłeś może każdy musi ich delikatnie pogonić.....
Opublikowano
hehehe no ja mialem zamawiac ale jak przeczytalem posty ze i tak nic z tego nie ma to nie zamowilem! :)
Opublikowano
Nie strasz. Może nie spodziewali się takiego zainteresowania i brakło im papieru :D Albo dopiero szukają tłumaczy, którzy przełożą z jedynie słusznego języka niemieckiego na polski.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Właśnie dostałem instrukcję obsługi na emaila ;) Szkoda... myślałem że będzie papierowa wersja.. a tu elektroniczna. Mam wersję przedliftową auta a instrukcja jest poliftowa :) Dobrze, że kierownica jest w tym samym miejscu w obu autach, bo tak to bym zaprotestował :p

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Nie no w sumie to się im trochę nie dziwię.... Jakby mieli drukować papierowe, przy dużej ilości zamówień, to koszt nie mały.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Nie no w sumie to się im trochę nie dziwię.... Jakby mieli drukować papierowe, przy dużej ilości zamówień, to koszt nie mały.

a ja sie dziwie...

Po co były im nasze kompletne kompletne dane?? przeciez mogli poprosić o sam adres email i nic więcej, jak zwykle tani sposób zdobycia danych osobowych...

Opublikowano
Jeśli to wydaje się niezwykle szczodre, to jest to tylko część perfekcyjnego serwisu, którego możesz oczekiwać przyłączając się do rodziny BMW.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: