Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie zapytanie. Podobno zamiast oryginalnych czujnikow parkowania do e39 mozna zamontowac czujniki z audi. Czy ktos wie o jakie dokladnie czujniki chodzi tj do ktorego modelu audi.

POzdrawiam

Konrad
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moze powinienes sobie audi kupic...?

:mrgreen: :cool2:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano

nie no, super odpowiedzi, jeszcze macie cos do dodania ?

chodzi o to, ze czujniki do audi sa znacznie tansze i zapewne wiecej osob byloby zainteresowanych zakupem czujnika za np. 60 zl a nie 100 zl

Konrad
Opublikowano
nie no, super odpowiedzi, jeszcze macie cos do dodania ?

chodzi o to, ze czujniki do audi sa znacznie tansze i zapewne wiecej osob byloby zainteresowanych zakupem czujnika za np. 60 zl a nie 100 zl

możesz załączyć jakiś link/namiar na wspomniane czujniki od audi?

czy mówisz o czujnikach niewiadomego pochodzenia, wyrwanych, uszkodzonych? żeby "oszczędność" nie przyniosła strat.

pozdrawiam

Opublikowano
watpie zeby owe pasowaly, BMW przed liftem jak mnie pamiec nie myli mialy 2 piny, audi maja 3 piny, BMW po lifcie mialy tez 3 piny, ale inny ksztalt kostki. Wg mnie szkoda zachodu...a z czujnikami wiadomo jak jest, cos nie pasuje i caly system nie działa ;)
Opublikowano
jeśli te faktycznie odpadają, w waszej ocenie warto rozejrzeć się za jakimś zestawem poza oryginalnym zestawem PDC ?
Opublikowano

Znam osobę, która pracuje w firmie handlującej alarmami itp we Wrocławiu. Paru klientów - serwisy - bierze od nich Chińszczyznę, przepakowują to w kartoniki z logo swoimi i doposażają klientom auta w czujniki. Klienci płacą oczywiście jak za oryginały. Ale o tym cicho szaaaa...

Pzdr.