Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:duh: :duh: :duh:

Ciekawe czemu nie napiszą o milionach piratów w innych autach...Volvo np. to są dopiero artyści.... :mad2: :mad2: :mad2:

Black - Mighty - Wonderful
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to:

1) nie news psuje opinie marki BMW tylko kierowca tego BMW

2) news nie psuje marki BMW tylko sugeruje że większość (lub duża ilość) kierowców BMW to chamy.

Na szczęście autorzy zauważają że w BMW można spotkać również normalnych ludzi... :wink: :cool2:

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano

Na szczęście autorzy zauważają że w BMW można spotkać również normalnych ludzi... :wink: :cool2:

Na ich szczescie, bo juz stosownego maila wykreowalbym im na ten temat :)

Opublikowano

taaaaaaaa... sraty pierdaty... tylko zamiast pisac po prostu 'ej patrzcie nakrecilismy na kamere idiote' to jest 'bmw to, kierowca bmw tamto, bmw, pirat w bmw, bmw to to to tamto bmw bmw bmw'

a pomijajac artykul to wyprzedzanie poboczem jest jedna z gorszych glupot... zdarzylo wam sie kiedys spojrzec w prawe lusterko kiedy zjezdzaliscie na pobocze? bo mi nie.. kierowcom autobusow pewnie tez sie nie zdarza... szkoda ze go nie zepchnal do rowu (oczywiscie tak zeby mu sie nic nie stalo) i zeby skasowal to bmw i kupil sobie audi albo calibre..

Opublikowano

Nigdy sie nie skonczy takie gadanie na temat marki BMW.

Jakis czas temu mialem wypadek nie z mojej winy. Ale Gazeta ktora opisywala wypadek nie dosc ze opisali mnie jako dresiarza w BMW to jeszcze przekrecili fakty zdazenia. Rece opadaja.

:mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Opublikowano

A czym wy się przejmujecie. na forum motocyklistów też krąża różne linki o tym kto co na ich temat napisał.

Co do filmiku: widziałem filmiki z jeszcze innymi wygłupami i tam występowały nie tylko BMW. Poza tym ciekawe ile jechali owi redaktorzy? O nich też można było by napisać: "Tak wygląda pirat w Firmowej Astrze, który jest redaktorem" :lol:

Opublikowano
Na poczatku lipca widzialem goscia ktory jechal dokladnie tak jak ten z artykulu z tym ze ten jechal passatem.

http://images.spritmonitor.de/353206_2.png

353206.jpg?stamp=1263766861 795500.jpg?stamp=1505496641

Opublikowano

tak samo mozna by wziasc kamere i nagrywac kobiety w cieniasach na trasie lub starszych ludzi i pewnie wiecej by znalazo sie ciekawszych momentow

jako ze panuje jakas nienawisc albo zawisc jesli chodzi o kierowcow bmw, jakis glupi stereotyp, no to wiadomo ze trzeba polowac na bmw bo to najlepiej sie sprzeda w prasie

podobnie pewnie jezdza wlasiciele tuningowanych mocnych aut, czesto takie filmiki sa na forach, i nie sa to bmw

i ludzie sie jaraja, jak to ktos jechal 200 na godzine poboczami

nie rozumiem czemu przysali sie akurat do bmw, lepiej bylo posciagac filmy z forow tuningowych i bez szukania pokazac jak to sie jezdzi poboczami, i to duzo szybciej niz ten kierowca bmw

a to co oni tam pisali, ze niby tak lamal przepisy to moglo bys sciema tylko dla dodania dramatyzmu i ciekawosci calemu materialowi, tak dzialaja nasi dziennikarze przeciez, z igly zrobia widly zeby byla wieksza sensacja i zeby mozna bylo cos zaprezentowac ludziom

sami widac wolno nie jechali, bo musieli jechac szybciej niz to bmw skoro go dogonili

co do kierunkowskazow, to wystarczy na miasto wyjechac, notorycznie ludzie nie uzywaja kierunkowskazow i nie sa to kierowcy bmw

osobiscie nigdy nie wyprzedzalem poobczem :)

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

:mrgreen: A moze to byl Rysiu Cebula :?:

Przecietnie w tygodniu robie 1000 - 1500 kilometrow. Robie takie przebiegi juz od kilku lat, takze mam wyrobione zdanie na temat pewnych grup kierowcow. I jakos nic nie mam do kierowcow BMW, Audi, MB, Volvo czy VW. Najgorsi sa kierowcy:

1. Fiat Panda

2. PKS typu "ogorek"

3. Fiat seicento

4. Daewoo Tico

Zaszczytne pierwsze miejsce Panda :duh: Ci ludzie ktorzy tym jezdza to :duh: Nie ma dnia zeby jakas Panda mi nie umilila drogi

Opublikowano

ja mam takie spostrzezenia. jechal tym opelkiem - bo to chyba opel jest - jakis redaktorek, za pewne sluzbowym , wiec pewnie 1,6 ile takie autko lata i jak wiem bo ostatnio takim odwalilem sporo kilometrow, ogolnie mowiac - rakieta to to nie jest , wiec skoro tym autkiem dogonil 7 to znaczy , ze piratem jest on , a nie kierowca bmw. poza tym na pierwszej focie widac , ze bmw ustepuje mu drogi - wniosek kierowca stwierdzil , ze astra jedzie szybciej niz on i ustepuje mu drogi !! czyli kierowca opla to dopiero szatan , bo wyprzedza "pirata z bmw" :lol: kolejna ciekawa sprawa z pierwszej fotki to ... to ze to kierowca robi fotke :shock: podczas jazdy ?? :shock: przecierz to szalenstwo i nieodpowiedzialnosc !!! wiec znowu to redaktorek jest piratem. calosc artykulu skomentowalbym krotko - przygadal kociol garnkowi ;)

co do manewru wyprzedzania to sprzeczal sie nei bede - idiotyczny manewr swiadczacy o glupocie kierowcy. :?

ja tam osobiscie sie nei przejmuje opiniami innych na temat wlascicieli bmw. tlumacze sobie to , ze to przez zazdrosc ;)

pozdrawiam

Opublikowano
Stosowny komentarz zamieściłem wczoraj. Co za kretyni pracująw interii :duh:

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano

co do tego artykulu nie bede sie wypowiadal bo inni juz powiedzieli wszystko co mozna na ten temat powiedziec i ja sie pod tym podpisuje obiema lapkami.... Ale uogolniajac miejmy troche autokrytyki... faktem jest ze szalona wiekszosc wlascicieli beemek szczegolnie tych starszych (bo sa najtansze) szpanuje samochodami, pewnie do tej pory jezdzili maluchami albo polonezami i teraz gdy maja samochod ktorym faktycznie mozna pobrykac musza sie dowartosciowac i pokazac "kto jest krolem szos"... wiekszosc kierowcow to mlodzi ludzie i niestety co drugi to "lysy dres z gabka zamiast mozgu"... (specjalnie pisze to w cudzyslowiu, poniewaz sam dlugich wlosow wcale nie mam a i po pracy czesto wbijam sie w dresik bo porostu lubie jak jest mi wygodnie... dlatego mowiac "dresiarz" nie mam namysli ubioru tylko to co reprezentuje soba wlasciciel tego wdzianka - taki stereotyp). Dlatego tez uwazam ze nie ma sie co dziwic spoleczenstwu bo moze jak przeczytaja cos takiego to pomysla tak jak my ze samochod sam z siebie nie jezdzi i od kierownika zalezy jazda a nie od marki samochodu, ale wystarczy ze wyjada na ulice i zobacza kilku idiotow w E30 (z calym szacuneczkiem dla E30, chodzi mi tylko o to ze jest to najtanszy sposob i najczestszy azeby stac sie wlascicielem BMW), ktorzy poprostu potwierdzaja to co pisze sie o BMW i ich wlascicielach...

to tak jak wszedzie... zawsze w kazdym spoleczenstwie czy subkulturze znajdzie sie paru wywrotowcow i najgorsze jest to ze to wlasnie oni zapadaja nam w pamieci, jak pobije Cie Rosjanin to najczesciej bedziesz mial uraz do wszystkich Rosjan a nie do konkretnego czlowieka...

po co pic i jechac, jak mozna zapalic i odleciec
Opublikowano

faktem jest, ze wsrod bmw jest duuuzo burakow

z moich doswiadczen wynika ze najwiecej w e36 e30 i potem e34 i potem e32 (juz mniej)

troche oczywiscie w e39 i e38 ale to juz zdecydowanie mniej szalencow (bo moze aut mniej)

ale wsrod innych aut tez jest ich sporo, choc nie sa tak wyrazisci, bo jednak wielu z tych co kupi pierwsze bmw za 12 kola, czyli 15 to odstawia szpan nie z tej ziemi

bierze sie nawet za sciganie z duzo drozszymi bmw zeby pokazac ze on tez moze :)

raz jechalo nawet paru starszych gosci kolo 40stki w e36 ja jechalem swoim e38 i specjalnie chcieli wymusic na mnie zebym sie scigal, zjechali mi na 2 pas specjalnie przede mna, i patrzyli w tylna szybe (ci co siedzieli z tylu) potem znow na prawy i ostro prszyspieszyli, myslac ze bede sie z nimi scigal, to juz bylo ponizej krytyki zeby takie stare konie tak sie zachowywali :)

Opublikowano

nooo a w kwadratach polskich fiatach jak strasznie jezdzą.....

gosciu sie na pewno spieszył na spotkanie a oni odrazu z niego robia pirata.... podziwiam ludzi którzy nie potrafia docenic naszych aut.

Pozdrawiam

Opublikowano

proponuję napisać kilka maili na adres działu motoryzacji interii. W końcu w tym newsie (!?) jakby tego nie czytać obrazili kierowców BMW. Jeśli mamy walczyć ze stereotypami, walczmy też z głupimi redaktorami, oni psują nam opinię.

Zwłaszcza ukłon w stronę kolegów z BMW Klub, jako stowarzyszenia nie powinni Was olać.

Cyt. "Oczywiście zdajemy sobie sprawę, że - jak to zwykle z obiegowymi opiniami bywa - to nieprawda. Sami znamy kilku właścicieli starszych modeli "trójek" czy "siódemek", którym daleko do miana np. "dresiarzy" i innej maści "jeżdżących inaczej". Ale kilka dni temu na trasie szybkiego ruchu pomiędzy Łodzią a Częstochową spotkaliśmy... pirata w BMW."

Niesamowite, jak bardzo się redaktorek zdziwił... już myślał że to nie prawda, a tu nagle... PIRAT w BMW! Pewnie biedaczyna do teraz jest w głębokim stresie że coś takiego zobaczył! ...jak dla mnie kpina!!!

A przy okazji... dlaczego tylko starszych trójek i siódemek, co z piątkami i młodszymi modelami Czuję się urażony!!! Czy to znaczy że piątkami nie jeżdżą "dresy" ? Czy że jednak piątkami jeżdżą TYLKO dresy!? :D

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano

dresy jezdza roznymi autami :)

z reszta teraz juz dresow nie ma takich co kiedys, teraz kazdy szanujacy sie hiphopowiec to dres :) z reszta nawet w tv tym nas faszeruja, co 2 w teledysku ma ladne dresiki :)

wiec nie ma co mowic o zlych dresach

to nie jest w cale jakies negatywne okreslenie, teraz dres to znaczy hiphopowiec i spoko gosciu :)

choc ja hiphopu nie lubie osobiscie i dresow nawet hiphopowych tez nie :)

Opublikowano

Jak juz nie ma o czym pisac to sie szuka dziury w calym i pisze sie o glupotach, ktorymi nie warto zawracac sobie glowy...redaktorek myslal ze zablysnie a tu okazalo sie ze sam jest piratem :clap:

A jesli chodzi o wyprzedzanie poboczem...to faktycznie trzeba miec mocne nerwy i niepokolei w glowie...