Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W moim przypadku, za rozsądne pieniądze znalazłem jedynie na oryginał na szrocie, pocieszający jest fakt, że tłumiki do 20 letnich BMW można znalezc w całkiem niezłym stanie. Każda jedna opcja wymiany na nowy to był koszt ponad 1000 pln
Opublikowano

Witam

Tłumik koncowy do e34 nie wystempuje w podrubie robi taki tylko walker i koszt takiego to 1500 zł .Co sie stało że chcesz wymienic tłumik :?: przeciesz one są z kwasu.

Opublikowano
Witam . Ja wymieniłem taki tłumik bez problemu w warsztacie w swoim miescie jest on razem z środkowym tłumikiem koszt z wymiana 260 zł
Opublikowano
poszukaj na allegro napewno znajdziesz zamiennik...ja kiedyś kupwałem końcowy do E34 520 i zapłaciłem około 150pln...i było ok!!
Opublikowano (edytowane)
Tłumiki robi FERROZ pisałem już kiedyś o tych tłumikach.jako jedyna polska firma robi tłumiki do 24V ,Polmoostrów robi ale do 12V połączone razem ze środkowym,24V i 12V mają inną średnicę rurek.Kiedyś komuś na forum taki tłumik załatwiałem,bo u niego w mieście nie były dostępne. Edytowane przez MarcinPioneer
Opublikowano
Witam

Ja do swojej zamówiłem tutaj...

http://webautoservice.pl/uklady_wydechowe/BMW/520i/1789/szczegoly.html

Szybki czas realizacji, nie polecam kupować tylko gumowych wieszaków, najlepiej brać OE BMW.

Dobra stronka i nawet ok. ceny...dzięki za udostępninie przyda się....

NIe ma za co :D Dodam, że auto z nowym tłumikiem lata już rok i wszystko jest w porządku, tłumik pasował idealnie jak poprzedni Walker tylko cena wyraźnie inna... Moim zdaniem lepiej wybrać nowy polskiej produkcji (Ferroz czy jakoś tak) niż używkę.

Opublikowano

NIe ma za co :D Dodam, że auto z nowym tłumikiem lata już rok i wszystko jest w porządku, tłumik pasował idealnie jak poprzedni Walker tylko cena wyraźnie inna... Moim zdaniem lepiej wybrać nowy polskiej produkcji (Ferroz czy jakoś tak) niż używkę.

Podróba nie brzmi tak jak używka...

Bandite Motor Wagen