Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.mam orginalne kubełkowe fotele bmw.z tylu kanapa w tej samej tapicerce tzn. taka porowata,szorstka,szara.jest to trochę inna tapicerka niż widziałem w innych e-30 to znaczy w dwóch :lol: .niewiem czy ktoś to obszywał czy jest ona orginalna ale po prostu się kruszy wychodzą coraz większe dziury! czy są na to jakies srodki? ile kosztuje obszycie?auto jak w adresie rok 89. pozdro

:cry2:

klepało ale przestało!!!
Opublikowano

u mnie obszycie jednego fotela nowym materiałem + podokładanie i poprawa gąbki kosztuje 150 zł

2 fotele + kanapa 500zł

e61 530dA >> spacer.png

Opublikowano

nokerman - a masz namiar na tego tapicera?

150 zł za obszycie z materiałem czy bez?

może ktoś ma kontakt do rozsądnewgo tapicera w mazowieckim

JUST HT
Opublikowano

Witam

mi Koleś powiedział w krakowie, fotele kanapa z tułu 4000zł ale wiem że koleś super robi + jakieś opłaty za więcej, ale wiem że sie da znaleść taniej...

Opublikowano
nokerman - a masz namiar na tego tapicera?

150 zł za obszycie z materiałem czy bez?

może ktoś ma kontakt do rozsądnewgo tapicera w mazowieckim

u mnie tzn w PUŁAWACH

materiał jego oczywiście do wyboru do koloru, ja robiłem czarnym i jeden fotel (kierowcy)

zakład mieści się na ul. Gościńczyk na G.Niwie

jak chcesz to moge skołować jakiś nr telefonu

e61 530dA >> spacer.png

Opublikowano

Jak mozesz skolowac jakis nr bede wdzieczny, wybiram sie w tamte strony, wiec moze bym zostawil autko u tego speca na pare chwil i naprawilby mi moje juz wysluzone fotele.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Jak mozesz skolowac jakis nr bede wdzieczny, wybiram sie w tamte strony, wiec moze bym zostawil autko u tego speca na pare chwil i naprawilby mi moje juz wysluzone fotele.

Pozdrawiam.

Zakład Tapicerki Meblowej i Samochodowej

Ul. Gościńczyk 5

24-100 Puławy

tel. 81 888 74 40

PS. jak jedziesz od Lublina to w lewo przy Stokrotce potem pierwsza w prawo i druga w lewo

e61 530dA >> spacer.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)
Czy ktoś zna jakiegoś dobrego tapicera w Krakowie albo okolicy????? :modlitwa: Który robi za rosądną cene tapicerkę! Najlepeiej z okolic Wieliczki Edytowane przez skorpion