Skocz do zawartości

Instrukcja DIS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nalezy sie medal! :cool2:

"Kiedy rozum śpi, budzą się demony" - Francisco Goya

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
Prosze bardzo
Opublikowano
  • Autor
Jesli macie pytania co i jak w disie pytajcie.....
Opublikowano
  • Autor
Dla wszystkich posiadaczy BMW... Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!!!! :cool2:
Opublikowano
  • Członkowie klubu
A masz moze jakies serwisowki BMW? Przydaloby sie cos takiego jak maja koledzy z VAG - http://www.a6klub.pl/audi-vw-zeszyty-do-samodzielnego-ksztalcenia-vt15350.htm?sid=7e92cca78926d491eb476cb62f3bef94#163107

Do BMW jest cos takiego jak SIP i tam jest wszystko ladnie opisane. Niestety ciezko zdobyc.

Opublikowano
A masz moze jakies serwisowki BMW? Przydaloby sie cos takiego jak maja koledzy z VAG - http://www.a6klub.pl/audi-vw-zeszyty-do-samodzielnego-ksztalcenia-vt15350.htm?sid=7e92cca78926d491eb476cb62f3bef94#163107

Do BMW jest cos takiego jak SIP i tam jest wszystko ladnie opisane. Niestety ciezko zdobyc.

Nerwus a ten SIP to jest jakas aplikacja komputerowa (w stylu DIS/TIS/WDS) czy raczej podreczniki, PDFy?

"Kiedy rozum śpi, budzą się demony" - Francisco Goya

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
Nie wiem do czego jest WDS - Wiring Diagram System v.12 tez jest ale nie wiem czy warto dawac
Opublikowano
te dokumenty to w jakim jezyku ? bo jak wschodnim to trzeba ksiazke z podstawowki wyciagnac :duh: ... jak to w ogole sciagnac :norty:
Opublikowano
  • Autor
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
A macie SIP do E46
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie normalnie ściągacie te pliki bo co ja próbuje to wywala mi Error - mowie tu o plikach na RapidShare
BMW - bedzie sie działo !!