Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano
A ja to sobie myślę, że Stig ma jedną z najlepszych prac... :wink:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
A ja to sobie myślę, że Stig ma jedną z najlepszych prac... :wink:

Dokladnie do tego samego wniosku doszedlem ogladając Top Gear od x czasu :) Ten koleś ma najlepszą robote na swiecie. Jezdzi najlepszymi furami i płacą mu za to... cos pieknego. A ta m5 poprostu wspaniala... fajnie tak przeciągnac beemke do 9 tys obr. :)

• Członkowie klubu
Opublikowano
Ale POLONEZA mu nie dali na tor :twisted: :mrgreen:

Może jeszcze STIG'a nie znali :lol:

Mam dziwne przeczucie, że gdyby mu dali wtedy w nim siedzieć, to mógłby się zgodzić :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Wydaje mi się że siedział już w Polonezie było to w jakimś odcinku tylko nie testował go na torze.

Jak ktoś bedzie chciał to poszukam linka i bedzie mozna go sobie sciagnąć.

E32 730 LPG

KUPIĘ ŁADNE ZADBANE E38 735 LUB 740 rocznik '96;'97. PROSZĘ O KONTAKT NA PW.

Opublikowano
Wydaje mi się że siedział już w Polonezie było to w jakimś odcinku tylko nie testował go na torze.

Jak ktoś bedzie chciał to poszukam linka i bedzie mozna go sobie sciagnąć.

Clarkson siedzial ale Stig nie :wink:

P.S. http://helios.et.put.poznan.pl/~aszafran/Apocalypse%20Clarkson%20-%20FSO%20Polenez.wmv

tylko nie wiem czy to pasuje do tego wątku

:mrgreen: :duh:

Pozdrawiam

Piotrek

Opublikowano
To nie Top Gear ale starszy program Clarksona. Kiedys widzialem to w tv :) Przynajmniej poznalismy powod upadku komunizmu w Polsce, FSO Polonez :)
Opublikowano
.........Clarkson dawno nie powiedział tyle ciepłych słów o BMW :wink:

Szczególnie dużo ich było do momentu w którym nie nacisnął przycisku z literką "M" :mrgreen: :mrgreen: :wink:

Tutaj macie troszeczkę inne podejście do prezentacji E60M5 przez "kolegę" Clarksona - Tiff'a Needell'a http://www2.star.net.pl/~johnny/m5.avi

Waga pliku ok. 65 Mb ale tez warto :wink:

Opublikowano
Clarkson siedzial ale Stig nie

Dzieki za sprostowanie :cool2:

Ale gafa :duh:

E32 730 LPG

KUPIĘ ŁADNE ZADBANE E38 735 LUB 740 rocznik '96;'97. PROSZĘ O KONTAKT NA PW.

Opublikowano
ciekawy jestem co by zrobil jeremy jakby mu tak przycisk sie zacial ...
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

mi sie podoba to co mowi o wygladzie nowym beemek, tak bez ogrodek i zlagodniaczy :)

dobre bylo jak wsiadl do 645 z jakims piciem w reku i powiedzial, ze zastanawiajace jest, ze w samochodzie za pol miliona nie ma uchwytu do napoju :))))

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dam sobie rękę uciąć, że jeżeli będzie taki uchwyt to powie, że wsamochodzie sportowym to tylko zbędnę obciążenie. Mnie na początku nie podobały się nowe BMW ( E60 ) ale zapewniam, że nowa M5 i M6 w naturze wyglądają super!! ( można fajnie sobie skopwać wnętrze doborem kolorów ale sam samochodzik jest extra ). Polecam :)
Opublikowano

teraz tylko czekac az dadza do Top Gear M6 ! Pewnie zrobia jakies porownanie dwoch potworow !

jak wyszla e60 to wydawalo mi sie ze to najbrzydsze bmw ! ale jak wyszedl m pakiet i M5 to z najbrzydszego zrobilo mi sie najpiekniejsze BMW :D

Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Fajny masz samochodzik. Gadałem dzisiaj z Wróblem i się troszeczkę załamałem. Kolejność na nowej rozecie ( jeżeli chodzi o BMW ):

1. Z4

2. E60 535D

3. E60 530D

4. E60 530i

Traktorki robią się straszne !! A co ciekawe E39 540 nie jest w stanie pobić E60 535D !!

Opublikowano

diesle robia sie coraz powazniejsze a zawsze benzyna gorowala !

teraz wyszedl lifting e65 z nowym silnikiem 745d - 299 PS

Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano

Niestety ale chyba ewolucja silnikow idzie w kierunku gdzie zupelnie

zatrze sie roznica w mocy pomiedzy PB a ON a jesli nie bedzie roznicy

w KM to wiekszosc wybierze ON bo bedzie znacznie bardziej

ekonomiczne :D

Opublikowano

ogladalem jakiestam reportaze i czytalem atrykuly o dylematach pb/on i okres splacalnosci Diesla w stosunku do benzyny to jakies 3 lata... oczywiscie mowa o kupowaniu nowego z salonu, za gotowke, do tradycyjnej eksploatacji osobowego samochodu... biorac pod uwage, ze czesto nowe sie bierze w raty/leasing gdzie koszta sie amortyzuja w trakcie eksploatacji rownomierniej niz po wywaleniu gotowki na stol, napewno wspolczesne ropniaki sie robia co raz bardziej atrakcyjne...

tylko co by nie mowic, te nowe diesle sa cichsze, kulturalniejsze, ale i tak na parkingu jak ktos odpala obok mnie e46 to po sekundzie jestem w stanie stwierdzic ze jest to D.. jak doda gazu to juz pewniak, ze ropa.. klekot :/

Opublikowano
Ja pojezdzilem X5 3.0D i gdyby nie Pan z BMW ktory co chwile chwalac silnik uzywal slowa "Diesel" to musialbym sie dluuugooo zastanowic, czy przypadkiem nie jade benzyną.
Black - Mighty - Wonderful