Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Ostatnio zauwarzyłem,że jedna żarówka świeci na fioletowo.Mam same xenony bez Bixenon.Domyślam się że się przepala?Jakie żarówki teraz kupić?
Opublikowano
Dzięki chłopaki ale nie jestem cyklopem komputerowym i nie śledze forum ciagle bo musze zarabiać pieniadze na rodzine.Więc proszę o konkrety a jak ktoś ma tyle czasu by siedzieć na forum 24h to zazdroszcze i prosze sugestie zachować dla siebie!Dziękuje.Hej.
Opublikowano
Hej, kup sobie PHILIPS albo OSRAM wchodzą chyba zwykłe D2S zarówno do bi xenon i do normalnych xenonów.
Opublikowano
Dzięki chłopaki ale nie jestem cyklopem komputerowym i nie śledze forum ciagle bo musze zarabiać pieniadze na rodzine.

Kolego, a myslisz, ze komus E60 z nieba spadl? A moze BMW AG komus go podarowalo za piekne oczy? Chyba nie. Wiec nie marudz i nie zaberaj nam cennego czasu. Ja sam napisalem dosc sporo na ten temat na ten temat, wiec poswiec pare minut i poszukaj. Ja nie bede poswiecal swojego czasu, zeby pisac to samo jeszcze raz. :nienie:

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
Dzięki chłopaki ale nie jestem cyklopem komputerowym i nie śledze forum ciagle bo musze zarabiać pieniadze na rodzine.

Kolego, a myslisz, ze komus E60 z nieba spadl? A moze BMW AG komus go podarowalo za piekne oczy? Chyba nie.

Ja moją dostałem w markecie w promocji :twisted2: :twisted2: :twisted2:

BMW - Radość z jazdy

http://i46.tinypic.com/161kd53.jpg

Opublikowano
Dziękuje za odpowiedzi.Sorry jak gokoś uraziłem. Już zamówiłem sobie żarówki.Powiem tylko ,że w nieautoryzowanym serwisie(Łomianki) z wymianą krzykneli mi 1000zł za wymiane dwóch.Oczywiście nie zkorzystam bo mozna taniej.Dzięki i pozdrawiam was wszystkich.Hej
Opublikowano
Dziękuje za odpowiedzi.Sorry jak gokoś uraziłem. Już zamówiłem sobie żarówki.Powiem tylko ,że w nieautoryzowanym serwisie(Łomianki) z wymianą krzykneli mi 1000zł za wymiane dwóch.Oczywiście nie zkorzystam bo mozna taniej.Dzięki i pozdrawiam was wszystkich.Hej

ja najpierw wymontowałem żarnik żeby być pewnym na 100% jaki zamówić.

na reflektorze mam napisane D2S a faktycznie siedziały sobie D1S.

zamówiłem z Philipsa po 270zł za sztukę (uwaga na internet bo tu za dużo pseudo "nowych")

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
no chyba że nie ma zgrabnych rączek to może te 4 zaczepy polużnić i jest łatwiejszy dostęp

BMW - Radość z jazdy

http://i46.tinypic.com/161kd53.jpg