Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam! czy będą pasowały listwy pod przednimi lampami od E46 po lifcie do E46 z przed liftem ?? Edytowane przez Mairek10
Opublikowano
Opublikowano
zaokraglone niby pod liftowy kierunek a spodnia ramka przed l;iftem

Otóż to :twisted2: Wyprodukowali z kloszem pół na pół najwyraźniej :mad2: Góra do modeli po lifcie a dół do przed :mad2:

Gamonie :doh:

Opublikowano

Otóż to :twisted2: Wyprodukowali z kloszem pół na pół najwyraźniej :mad2: Góra do modeli po lifcie a dół do przed :mad2:

Kolegom wyżej proponuję zapoznanie się z przedliftowym coupe e46 :D

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano

Kolegom wyżej proponuję zapoznanie się z przedliftowym coupe e46 :D

A koleżance już nie ? :nienie: A tak na poważnie to faktycznie te lampy są chyba do coupe ale zobacz sam na opis aukcji :

"PRZEDMIOTEM AUKCJI SA NOWE REFLEKTORY

SOCZEWKOWE CHROM

Z DWOMA RINGAMI DO SAMOCHODU

BMW E46 01-04

SEDAN LIMUSINE, TOURING, " :twisted2:

I to mnie zmyliło :twisted2:

Opublikowano

Koledze i Koleżance :) wyżej proponuję zapoznanie się z przedliftowym coupe e46 :D

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item562539000_lampy_ringi_angel_eyes_bmw_e46_01_chrom_depo.html

:twisted2:

Brawa dla tego który zauważy co jest nie tak :twisted2:

pomylil fotki , bo nie sadze aby pomylil sie 2 razy w jednej aukcji

Opublikowano
Te reflektory na allegro są do E-46 Coupe rocznik 2001-2003. Rocznik 1999-2001 miał inne mocowanie kierunkowskazu.
Opublikowano
W związku z tymi fotkami auta przed i po lifcie mam pytanie do was bo juz calkiem zglupialem a juz kiedys was sie pytalem. Mam auto 2000r Touring i jest M-pakiet wszystko super swietnie i niby mam przed liftem jak mi tutaj koledzy kiedys powiedzieli bo lift podobno byl puzniej ALE Ja mam ksztalt np tych listew pod reflektorami z modelu po lifcie jak kolega tutaj zamiescil fotki wiec mam w koncu przed czy po lifcie ??
Opublikowano
W związku z tymi fotkami auta przed i po lifcie mam pytanie do was bo juz calkiem zglupialem a juz kiedys was sie pytalem. Mam auto 2000r Touring i jest M-pakiet wszystko super swietnie i niby mam przed liftem jak mi tutaj koledzy kiedys powiedzieli bo lift podobno byl puzniej ALE Ja mam ksztalt np tych listew pod reflektorami z modelu po lifcie jak kolega tutaj zamiescil fotki wiec mam w koncu przed czy po lifcie ??

Widziałeś zdjęcia, które umieścił Paweł i nie umiesz ocenić, czy masz przed czy po lifcie :?:

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jesli sie nie myle a to wychodziły takie bunie przed liftowe ale wizualnie były po lifcie , nie wiem czy dobrze pamietam ale kiedys znalazłem taka na allegro. Nie jestem pewien tego na 100% i moge sie mylic

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Model auta mesz przedliftowy, co nie znaczy, że nie można do aut przedliftowych wstawić elementów auta poliftowego, czyli maski, zderzaka, świateł i błotników (części boczne). U ciebie prawdopodobnie tak jest. Robi się to z dwóch powodów, albo auto było walnięte z przodu i właściciel remontując przód wolał wstawić elementy z auta poliftowego, albo ktoś miał zajoba i pieniądze i zamienił elementy na te z auta po liftingu. Tak czy siak masz przód nie ze swojego modelu.
Opublikowano
Jesli sie nie myle a to wychodziły takie bunie przed liftowe ale wizualnie były po lifcie , nie wiem czy dobrze pamietam ale kiedys znalazłem taka na allegro. Nie jestem pewien tego na 100% i moge sie mylic

Nie było takich, wizualnie były tylko dlatego po lifcie że zmieniono im przody na poliftowe. Patrz wypowiedź wyżej.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie było takich, wizualnie były tylko dlatego po lifcie że zmieniono im przody na poliftowe. Patrz wypowiedź wyżej.

Napisałem tak bo znalazłem taka jak szukałem auto dla siebie i własnie w ogłoszeniu było napisane model przed liftowy a wizualnie po lifcie. Długo swojej buni nie mam i nie jestem jeszcze dobrze obeznany w tej marce

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Prokop dzieki za info. Faktycznie przy kupnie wlasciciel poinformowal mnie ze auto bylo stukniete w prawy bok i niezszedl z ceny prawie nic bo mowil ze zaduzo kasy w nie wpakowal wiec wychodzi na to ze zalozyl te czesci karoseri po lifcie wiec teraz rozumiem o co biega. To fajowo :cool2:
Opublikowano
ALE Ja mam ksztalt np tych listew pod reflektorami z modelu po lifcie jak kolega tutaj zamiescil fotki wiec mam w koncu przed czy po lifcie ??

Najlepiej zamieść zdjęcie bo piszesz tylko o innym kształcie listew a lift jak wiadomo to sporo więcej innych elementów :twisted2:

Opublikowano

Maska, blotniki lampy, te podkladki pod nimi zdecydowanie PO LIFTINGU ( co do zderzaka sie nie wypowiadam bo nie znam sie jakie byly zderzaki M pakietu )

Ja jak szukalem auta to spotykalem - ogladalem wersje z Po lifcie wizualnym ze starymi( przed liftowymi) jednostkami napedowymi.