Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Model 2005,produkcja 2004.listopad.

pytania:

-tylne lampy nie są podobno diodowe,ale czy w przednich są już te charaktrystyczne świecące paski/nie wiem jak je nazwać/???

-jak rozpoznac jaki zamontowany jest system audio?chodzi o Logic7.

-jak rozpoznac czy auto wyposażone jest w servotronic.

póki co tyle.

wiem,że po numerze VIN to można sprawdzic ale nie mam takiej mozliwości.

proszę o wyrozumialośc.

dzięki za wszelkie info.

pzdr.

Edytowane przez coolx
Opublikowano
w przednich są już te charaktrystyczne świecące paski/nie wiem jak je nazwać/???

"Angel Eyes" - sa, ale spelniaja tylko funkcje swiatel postojowych, a nie dziennych.

-jak rozpoznac jaki zamontowany jest system audio?chodzi mi Logic7.

Wlaczyc zaplon, wejsc w idrivie w ustawienia audio, na ekranie bedzie symbol L7. Poza tym w innych systemach audio nie ma mozliwosci wlaczenia dzwieku "przestrzennego" oraz nie ma tak rozbudowanego equalizera.

jak rozpoznac czy auto wyposażone jest w servotronic.

Hmmm, czy to nie jest zwykle wspomaganie kierownicy? Kazdy model je ma.

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
w przednich są już te charaktrystyczne świecące paski/nie wiem jak je nazwać/???

"Angel Eyes" - sa, ale spelniaja tylko funkcje swiatel postojowych, a nie dziennych.

Wlaczyc zaplon, wejsc w idrivie w ustawienia audio, na ekranie bedzie symbol L7. Poza tym w innych systemach audio nie ma mozliwosci wlaczenia dzwieku "przestrzennego" oraz nie ma tak rozbudowanego equalizera.

jak rozpoznac czy auto wyposażone jest w servotronic.

Hmmm, czy to nie jest zwykle wspomaganie kierownicy? Kazdy model je ma.

Koledze raczej chodzi o diody nad kierunkowskazami a nie o "ringi"

Jeżeli tak to są przed liftem, po lifcie nie ma diod tylko "wąż świetlny"

Hmmmm
Opublikowano
Model 2005,produkcja 2004.listopad.

pytania:

-tylne lampy nie są podobno diodowe,ale czy w przednich są już te charaktrystyczne świecące paski/nie wiem jak je nazwać/???

-jak rozpoznac czy auto wyposażone jest w servotronic.

póki co tyle.

wiem,że po numerze VIN to można sprawdzic ale nie mam takiej mozliwości.

proszę o wyrozumialośc.

dzięki za wszelkie info.

pzdr.

servotronic jest w audi,w bmw jest active steering , ktore mozna rozpoznac obracajac kierownice na parkingu od dechy do dechy chyba 1,7 obrotu o ile pamietam. Jak pojedziesz to poznasz , ze duzo mniej trzeba sie nakrecic kierownica.

Opublikowano
servotronic jest w audi,w bmw jest active steering , ktore mozna rozpoznac obracajac kierownice na parkingu od dechy do dechy chyba 1,7 obrotu o ile pamietam. Jak pojedziesz to poznasz , ze duzo mniej trzeba sie nakrecic kierownica.

niestety nie

216 SERVOTRONIC

jest i servotronic i active steering - servotronic zdaje sie zmienia tylko sile wspomagania a active zmienia przelozenia

Opublikowano

no nie koniecznie znalazłem tam odpowiedzi na moje pytania.

wiem kiedy był lift ale niezupełnie jakie zmiany oprócz wizualnych wnosił.zresztą mi nie chodzi o lift,tylko o pewne elementy wyposazenia auta,które mnie interesuje i jak je mogę sam sobie sprawdzic.a na ten temat tam nic nie ma.

Opublikowano

Krzysztof - zła odpowiedź. Ja bym raczej odpowiedział na to pytanie - wystarczy włączyć zapłon i posłuchać.... :)

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

niestety nie

216 SERVOTRONIC

jest i servotronic i active steering - servotronic zdaje sie zmienia tylko sile wspomagania a active zmienia przelozenia

Zgadza się, Servotronic = obracanie kiery jednym paluszkiem bez uzyć siły na parkingu.Active stering - zmiana przełożenia ( parking ,trasa )