Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie (i Panie jesli czytają :P)

Dzisiaj zdiagnozowałem brak radia w moim aucie :mad2:

Jakieś gnoje zrobiły sobie zakupy moim kosztem ale co ważniejsze zrobiły to mało udolnie i wraz z wyjęciem radia połamali mi środkową kratkę nawiewu - czy orientujecie się czy jest to element, który można łatwo kupić i wymienić czy muszę pół konsoli od razu wymieniać?

Najbardziej mnie boli ta kratka bo radio miało już swoje lata (Panasonic CQ-1311WM) i czas najwyższy na jego wymianę...

Buch teściową w klatkę piersiową ;)
Opublikowano

Hej

Co do kratki to ja bym uderzyl na allegro.pl Jest tam sporo kapletnych desek rozdzielczych i jak napiszesz meila do sprzedajacego to napewno sie dogadacie. Sam czesto pisze o jakas dana czesc i zawsze przynosi efekt.

Pozdro

Opublikowano
też bym chciał wymienić kratke, posiadam juz takową, z tym ze mam problem, a mianowice mam wersję z klimatyzacją i jest tam pokrętło do regulacji temperatury, a do niej jest poprowadzona linka, mam kratke bez linki, i czy da się tą linkę przyczepić do pokrętła, czy też trzeba drugą kratkę z linką ?
Opublikowano
Ja jestem po wymianie kratki środkowej , muszisz szukać np allegro. Są 3 rodzaje: kliamtronic , manualna klima i wersja bez klimatyzaji. Poprostu kupujesz taką jaką wersje masz u siebie. Są dwa odcienie, ciemny granat do złudzienia przypominający czarny , no i czarny.

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/