Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy co chcesz podłączyć. Bo jest możliwość przeciążenia. Na pewno nie można podłączyć zapalniczki do tego rozdzielacza. Trzeba sprawdzać moc urządzeń podłączanych do tego sprzętu.

Pozdrawiam

PS nie bardzo wiem co to jest obciążenia 9Ah (z opisu aukcji).

Opublikowano

witam!!!

kolego polecam sam to mam i no problem CB ladowarka do tel i do nawigacji wszystklo razem podlaczone i smiga!!!

polecam!!!

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i

Opublikowano

U siebie do gniazda zapalniczki podłaczyłem halogen 200w na około godzine.Fakt ze wtyk i gniazdo dosyć mocno sie grzało .Bardzo czesto używam przetwornicy 12v/230v 400w i smiga ok.Podobny rozdzielacz używałem do lodówki (40W) która chodziła przez 10 dni.

Pozdrawiam

Opublikowano
no u mnie tez ładowarka tel,navi i cb tylko najważniejsze sprawdż czy nie ma tam jakiejś diody podświetlającej bo to drażni w nocy. ja przy zakupie nawet nie pomyślałem że wsadzą tam podświetlenie
Opublikowano

Planuję podłączyć do tego rozdzielacza:

- CB

- NAVI

- wyświetlacz/projektor diodowy

- diodowe oświetlenie dzienne

:-)

Czy jak będzie działać wszystko naraz to instalacja wytrzyma?:-)

Opublikowano
Planuję podłączyć do tego rozdzielacza:

- CB

- NAVI

- wyświetlacz/projektor diodowy

- diodowe oświetlenie dzienne

:-)

Czy jak będzie działać wszystko naraz to instalacja wytrzyma?:-)

Łączna moc odbiorników jakie możesz podłączyć do tego rozdzielacza to około 100W. Teraz trzeba wziąć instrukcje i sprawdzić. Nie wiem dokładnie co masz na myśli jeśli chodzi o wyświetlacz/projektor diodowy i jaką to ma moc. Ale myślę, że powinno polatać bez problemów.

Pozdrawiam