Skocz do zawartości

Głuche stuki w tylnym kole..????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z dziwnym, głuchym stukaniem w prawym tylnym kole od pewnego czasu..Amortyzatory były wymienione na wiosnę na markowe (obecnie sprawność 85/84%), luzów nie ma na łącznikach, gumach w zawieszeniu to co widać na kanale, a problem dalej się utrzymuje..:(

Jest to o tyle dziwne ze jak załaduje ok 200kg w bagażnik to problemu nie ma/stuków nie słychać na wybojach, wiec sadze ze to jakiś luz jest ale nie wiem czy na np. poduszce amortyzatora czy na łożysku czy gdzieś indziej..

Prosze o info jak ktos z was mial podobny objaw i jak sie udalo go zwalczyć

Pozdrawiam :)

Opublikowano

wooow piotr520, dzieki guru!! :modlitwa: :modlitwa:

:twisted2:

Opublikowano
Przepraszam autora postu i kolegów, ale nie chce zakładac kolejnego tematu, mam pytanie dotyczące tych tuleii. Jak to wygląda w E-39 jakie są objawy, bo mi też coś z tyłu obciera no i przy wrzucaniu biegi słuchac głuchy stukot. Ile tych tuleii jest w E-39 sedanie jak to wygląda dokładnie, bo wiem ze są tuleje pływające, tuleje wahliwe, ale nie wiem które to które i za co odpowiadają, dziekuję z góry za konkretne odpowiedzi
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jedz na diagnostyke na szarpaki i wszystko wyjdzie.Koszt niewielki ja placilem ostatnio 30pln.Albo samemu na kanal, trzeba miec jakas lyżke i troszke poszarpac sie z wachaczami.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co znaczy nic?Napewno wpisales vin?
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
no ostatnie 7 cyfr vinu wpisałem i nic nie wyświetla ta strona, tzn wyświetla dalej modele bmw tak jak sie wchodzi na tą stronę z linka.