Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisałem do pierwszego lepszego dilera BMW o rozkodowanie vin, i dowiedziałem się, żę ta usługa jest płatna:

„Dzień dobry.

W nawiązaniu na otrzymaną wiadomośc informuję, że rozkodowanie numeru VIN kosztuje 50 zł i trzeba być osobiście. Podanie takich informacji droga e-mailową lub telefonicznie jest niemożliwe.

Jesteśmy w stanie podać seryjne wyposażenie auta, dokładną dat produkcji i dodatkowo jeśli auto było serwisowane w NIEMCZECH historię napraw i przeglądów łącznie z przebiegiem.

Na usługę taką nie trzeba się umawiać trwa to około 15 minut.

Pozdrawiam i serdecznie zapraszam”

Czy ktoś z Was płacił za tą „opcje”?

Opublikowano
Był taki długi temat apropo rozkodowania vin-u ktoś z forum rozkodowywał, ale dał sobie spokoj po 90-ciu stronach vin-u :lol: opłata została wprowadzona aby zmniejszyc liczbe klientów z winem :mrgreen:
www.alltech24.pl - oświetlenie led, xenon, ringi ccfl, markery led, pokrowce samochodowe, przetwornice napięcia, lampy robocze led

[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=160bfe16170114a1][img]http://images41.fotosik.pl/1246/160bfe16170114a1m.jpg[/img][/url]
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ja pisałem do Foty i bardzo szybko miałem VIN rozkodowany za darmo.

Nikt nie żądał ani grosza.Było z miesiąc temu.

Opublikowano
Ja pisałem do Foty i bardzo szybko miałem VIN rozkodowany za darmo.

Nikt nie żądał ani grosza.Było z miesiąc temu.

Zapewne po tym poscie i kilku dniach tez bedzie platne :twisted:

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano
Mi rozkodowali rok temu VIN mojego auta i ok. 1 m-ca temu VIN innego auta i też bez żadnych opłat i drogą elektroniczną...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
Po rozkodowaniu Vinu dowiem się jaki miałem radio jak wychodził z fabryki?

Tak

(przynajmniej w moim rozkodowaniu jest info o tym)

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano

to podajcie jakis namiar gdzie rozkodowuja droga elektroniczna

pozdrawiam

Obecnie:

F11 530d M-Pakiet 2013

F10 520D M-Pakiet 2012

F25 X3 2012r.

Było:

1.E36 320i Coupe

2.E36 323i Coupe M-Pakiet

3.E46 320D Touring

4.E46 330xd Touring

5.E39 525D Sedan M-Pakiet 2000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam pytanie do thenygoos a gdzie wysyłałe probę o rozkodowanie VIN ?

Bo ja wysłałem do Smorawińskiego i otrzymałem odpowied identycznš jak w pierwszym pocie tego tematu.

BMW E39 523iA LPG