Skocz do zawartości

co myslicie o takim czymś ? :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dołożyłbym pare złotych i poddał auto chipowi a nie jakieś cudo nie wiadomo jak drogie stosował. Nawet nie wiadomo czy to coś da a w gwarancję nie chce mi się wierzyć.
Pozdrawiam
Opublikowano
Jak czytam takie hasło jak "Co zrobić jeśli chcesz mieć mocniejszy silnika - bez wydawania majątku i ingerencji w silnik czy elektronikę?" to odrazu wiem że to badziew. Zresztą jak i cała koncepcja tego szajsu.
Opublikowano

No, już wszystkie samoloty na Okęciu to mają. Leją opał do skrzydeł, a to cudo zamienia je w paliwo lotnicze po 30 zł. za litr. I jeszcze można wystąpić o zwrot podatku VAT od różnicy w cenie.

Nawet nie czytaj takich ogłoszeń, to czerwone pudełko jest więcej warte.

Pozdrawiam, Hary.

Pozdrawiam, Hary.
Opublikowano

heh.. zwykly magnetyzer.. lkiedys widzialem to w internecie. jak szukalem takich cudow w google :P z tego co pamietam jak wpiszesz ta nazwe w google to wyswietli ci ze to magnetyzer zwykly...

a jak sie zdecydujesz na to... To proponuje jeszcze kilka rezystorow i jeden potencjometr :P Slyszalem ze bałagan robi niezły z moca :D hehe :twisted: :twisted: :twisted:

:mad2:

Opublikowano
Może subwoofer do baku zainstalować i paliwo przez radio przepuścić. Tylko musi być głośno, bo nie uszlachetni paliwa.
Opublikowano

to chyba cos takiego jak magnetyzery:D

czy ogólnie minimalna poprawa, tu moze ciut wieksza, ale tak jak isano, lepiej chipnąć :twisted:

Opublikowano

No i jeszcze taka uwaga - to urządzenie działa tylko gdy zamontujesz na następujących przewodach:

1. zasilającym w paliwo

2. przelewowym

3. na przewodzie zasilającym akumulatora

4. na rurze kolektora ssącego

5. na przewodach cieczy chłodzącej

6. na gałce zmiany biegów

7. na pedale przyspieszenia

etc...

Wydasz majątek na magnetyzery - ale warto inwestować w auto - będzie posiadało najwięcej magnetyzerów ze wszystkich BMW.

Pzdr,

Opublikowano

To jest tak fajny sprzęt, że gdyby wlać do baku paliwo lotnicze, to samochód zmieniłby się w prom kosmiczny :lol:

Mega fajne są opisy zadowolonych klientów: '' poczułem przyrost mocy o ok. 5%, może więcej...'' :cool2:

Co ciekawe, zalecają mierzenie czasów stoperem... :clap:

Nie wiem jak można taki szmelc wystawiać i ludzi naciągać :jawdrop: