Skocz do zawartości

gdzie wypożyczalnia samochodów.Potrzebne BMW e38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktoś wie gdzie w trójmieście albo okolicach jest wypożyczalnia samochodów gdzie by mieli e38? I ile mniej więcej to kosztuje?

Bo jest taka sprawa ze chciałbym moją Ukochaną prosić o rękę i wpadłem na genialny pomysł żeby zamiast moim compaktem podjechać po nią naszą ulubioną 7emą. Chce żeby ten dzień był bardzo wyjątkowy i myślę że to będzie dla niej super niespodzianka :D

Opublikowano
nie wiem jak w wawie ale w krakowie wypożyczalnie unikają bmw (żona pracowała w wypożyczalni), także powodzenia

...

http://images.google.pl/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.after-hours-japan.com/forum/download/file.php%3Favatar%3D2927_1256015996.jpg&usg=AFQjCNHOPvQjuY6a3NonAqZpEu-c86ARiw w benzynie!

Opublikowano
Moim zdaniem lepiej kase przeznaczona na wypozyczenie E38 zainwestuj w pierscionek i w dobra restauracje. Gwarantuje Ci, ze to skuteczniej podziala, niz E38 ;).

Tez mi sie tak wydaje, na kobietach fura wrazenia nie robi (przynajmniej na tych co ja znam), natomiast mily lokal i bizuteria łapią bardzo mocno za serce :D

Opublikowano

Tez mi sie tak wydaje, na kobietach fura wrazenia nie robi (przynajmniej na tych co ja znam), natomiast mily lokal i bizuteria łapią bardzo mocno za serce Very Happy

hehe co Ty wiesz... One tylko tak mówią :)))))))

Opublikowano
A może taka 7ka ale z kierowca? Swego czasu rozglądałęm się po wypożyczalniach aut w 3miescie, ale 7er nie było. Jak dobrze pamietam nie było żadnego BMW.
Opublikowano

Proponuję abyś poprosił kogoś z forum,kto ma E38 aby robił za kierowcę .

W wypożyczalni nie dostanisz E38 .

Opublikowano

ale przy kimś może być koledze wstyd :oops: :roll: :D

Kierowca musi ich zostawić samych :) :twisted2:

ta właściwa beemka gdzieś na mnie czeka...
Opublikowano
Moim zdaniem lepiej kase przeznaczona na wypozyczenie E38 zainwestuj w pierscionek i w dobra restauracje. Gwarantuje Ci, ze to skuteczniej podziala, niz E38 ;).

raczej za te pieniążki co ma na wynajęcie wózka pierścionka nie kupi :wink: jak napisał Panfil-lepiej zabierz ją na jakąś super kolacje

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

Możesz też wynająć limuzynę z szoferem , barkiem , tv i dobrą muzą .

To działa ale też kosztuje .

Opublikowano

Ale można jednocześnie drinkować i jechać .

Zresztą niech kolega sam się zastanowi o co mu chodzi : o randkę z dziewczyną czy przejażdżkę autem .

A najlepiej niech zacznie odkładać na 7-kę :lol:

Opublikowano
Zresztą niech kolega sam się zastanowi o co mu chodzi : o randkę z dziewczyną czy przejażdżkę autem .

A najlepiej niech zacznie odkładać na 7-kę :lol:

dokładnie :cool2:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
limuzyna jak dla mnie to straszny obciach,albo do ślubu jechać limuzyną :duh:

wieś tańczy i śpiewa :D

ta właściwa beemka gdzieś na mnie czeka...
Opublikowano

do ślubu najlepsze jak dla mnie dwu osobowe autko ;) hehe jeszcze przed ceremonią mógłbym się odstresować ostro pomykając za kierownicą

:twisted:

Opublikowano

wieś tańczy i śpiewa :D

HAHAHA ostatnio tez to uslyszalem w pewnej firmie co przybiera autka do slubow ;]]] i perfekcyjnie trafiles :)

Opublikowano
Wiecei piszecie ze kolacja lepsza a on anpisał wyraźnie że to ICH ukochana siódemeczka moja kobieta tez kocha BMW zwłaszcza 7er niektróym kobietom sprawi to wiekszą frajdę jak restauracja
Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)