Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie, chciałem zapytać czy ktos z Was używał już środka który ma impregnować tapicerkę i nie dopuścić aby wchłaniała wilgoć i brud?? Wiem, że taki specyfik jest sprzedawany w ASO, czy macie jakieś doświadczenie z tego typu rzeczami, jakie inne firmy produkują tego typu płyny. Pytam ponieważ mam najjaśniejszą z możliwych tapicerek w e60 i widmo śniegu, deszczu i wszechogarniającego syfu trochę mnie niepokoi.
Opublikowano
ja używałem środka do skóry z ASO i jest świetny, nie ma na rynku nic lepszego, wart tych 100zł więc wydaje mi się że inne produkty z ASO będą również godne polecenia
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witaj kolego,

tylko jedna firma ma go w polsce na www.superchemia.eu uzywa go firma BMW na zapleczu dla klientow i ciezko dostepny indywidualnie.

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witaj kolego,

tylko jedna firma ma go w polsce na www.superchemia.eu uzywa go firma BMW na zapleczu dla klientow i ciezko dostepny indywidualnie.

pozdrawiam

Skoncz z ta reklama. Zaden serwis nie uzywa produktu "SUPER CHEMIA". Ja przynajmniej na bank do takiego serwisu bym nie pojechal... :duh:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
witaj kolego ,ja nie pisalem o tureckich warsztatach w polsce tylko o profesjionalnych zeczach w serwisie niemieckim BMW, pracowalem dla nich przez 16 lat na jednym podworku i wiem wiecej jak ty na temat BMW i tympodobne.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Moim zdaniem najlepsze są środki z firm zajmujących się produkcją chemii samochodowej np niemiecki SONAX.Uważam że środki BMW są dobre ale za jeden produkt z ASO mamy 4 Sonaxy albo Turtle Wax. i położymy np 4 warstwy wosku na skóre a nie jedną. Także wybór jest indywidualny . . .
Opublikowano
ja używam liotonu do zmywania i potem mleczka BMW i uważam , że to są środki dedykowane do naszych skór. Drogie , ale dobre. Niech się wypowiadają Ci co stosują, a nie pseudokibice :mrgreen:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Impregnat do tapicerki BMW posiadam, jednakże mówię tu o tym do tekstyliów, dywaników etc. Wydaje mi się, że po spryskaniu nim dywaników i wykładziny podłogowej łatwiej jest mi zmyć z niej brud, jeśli chodzi o wilgoć, to nie miałem okazji się przekonać, bo jak na razie nie pada zbytnio w moim rejonie :) Z czystym sumieniem mogę również polecić środek do usuwania plam BMW z odświeżaczem powietrza, bardzo dobrze radzi sobie z plamami wszelkiej maści. Wszystkie produkty BMW to Sonax ;)

Środka do czyszczenia i impregnacji skór polecać nie muszę, gdyż ma on na forum wyrobioną już opinię środka najlepszego.

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jeśli chodzi o skórę, to ja używam mleczka o nazwie Turtle Wax. To jest ta cała nowa nanotechnologia ;) Mnie kosztował 42zł, ale muszę przyznać, że jest naprawdę świetny :)
E46 330D :)