Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam co prawda E34 ale fotele mam z E32 ustawiane elektrycznie. Chciałem zamontować pod siedzeniem apteczkę ale nie wiem czy sie zmieści i jak to zrobić. Brakuje mi też uchwytu na apteczkę przeszukałem allegro i świstaka i nic. Ktoś wie gdzie to można dostać ??
Opublikowano
w pr. siedzeniu pasazera jest org. miejsce na apteczke,a jesli chodzi o skrzynke to ja mam gdies u siebie.
fajne autko, tylko maly silnik")
Opublikowano
Na allegro są czasami wystawiane fotele na sztukę, ok 50zł. Dogadaj się ze sprzedawcą czy w konkretnym fotelu jest mocowanie, a może nawet apteczka. Jej kształt jest dość dziwaczny, uprzedzam, marketowa apteczka może nie zmieścić się...
Patrzcie w lusterka, BMW są wszędzie!
Opublikowano
Na allegro są czasami wystawiane fotele na sztukę, ok 50zł. Dogadaj się ze sprzedawcą czy w konkretnym fotelu jest mocowanie, a może nawet apteczka. Jej kształt jest dość dziwaczny, uprzedzam, marketowa apteczka może nie zmieścić się...

Nie no jasne, marketowej nie biore pod uwage. Musi być oryginał. Ale nie opłaca i sie kupować fotela dla kawałka plasticzka.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
mi kiedys sie sama wysunela podczas jazdy

wtedy dowiedzialem sie ze ja mam

Ja o tym wiedziałem, ale w aktualnym aucie w bagażniku mam apteczkę niemiecką, więc wnioskuję, że jakiś Niemiec ją kupił, bo nie przeczytał instrukcji, że pod fotelem pasażera jest apteczka. :duh:

Oczywiście w mojej starej E32 też była pod przednim siedzeniem.

pozdrawiam

Mariusz