Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam e32 z 1992 z pełnym wypasem i najlepszym radiem jest tam bodajże 10głośników, jednak mam problem bo radyjko gra dosyć dobrze ale bas jest za słaby (nie jestem fanem bujania się z muzyką na full) Dlatego mam do Was pytanie co mogę zrobić żeby basik był ładniejszy?? Myślę nad kupnem tuby to bagażnika, co polecacie...? Radia nie zamieniam zmieniać bo nie znajdę odpowiedniego do e32 chodzi o wygląd. Pozdrawiam
Opublikowano
W zasadzie to w tym aucie, niewiele da siezrobić, to znaczy mozna ale to mocno oszpeci wnętrze auta.

co ty wypisujesz - albo rybki albo akwarium - nie kupisz oryginalnego radia dobrze grajacego ...

jak chcesz audio to - wysoki model alpine lub pioneera( np 9812rr , 7893r itp - aby bylo czarne ) + dobre glosniki - na przod -zestaw odseparowany dwudrozny 16cm np morel czy jakis wysoki powerbass , na tyl podobnie , do tego jakas fajna skrzynka - najlepiej w obudowie zamknietej , jakis wzmacniacz i masz granie a nie jakis pierdzacy szajs...

Opublikowano
Jak na przód zmieścisz 16 cm ?? :) Ja też miałem tam koncepcje żeby '16 włożyć , ale nie mam pomysłu jak umocować je żeby nie zeszpecić tych mocowań orginalnych....Pozdrawiam:)
Opublikowano
zrobilem panele z mdfu ktore przykrecilem do oryginalnych mocowan i do tego glosniki - wszystko wchodzi spokojnie - musze jeszcze zeszlifowac te panele zeby oryginalne oslony lezaly idealnie - jak chcesz to wpadnij to obadasz moj patent.
Opublikowano
zrobilem panele z mdfu ktore przykrecilem do oryginalnych mocowan i do tego glosniki - wszystko wchodzi spokojnie - musze jeszcze zeszlifowac te panele zeby oryginalne oslony lezaly idealnie - jak chcesz to wpadnij to obadasz moj patent.

ja też mam 16 cm z przodu ale zamontowane nie zbyt.. bo wklejone. Z zewnątrz nic nie widać. Grają trochę słabo. Jakby seryjny wzmacniacz dawał im za mało mocy. Ty też masz seryjny?

Te moje 16 cm to PhonoCar Y-line.

Pozdrawiam

Opublikowano
panowie jak sie pomysli to wszystko i wszedzie idzie wlozyc!!! ja do swojej siudemy wsadzilem 16 na systemie w drzwi i nic nie szpeci do tego mam pioneerka wysokiej jakosci 4 glosniki w orginalnych zabudowach z czego z tylu terz 16 i skrzynie i wszytko jest na wzmacholu calos infinity jbl... takze wystarczy troszeczke pomyslec:)
Opublikowano
panowie jak sie pomysli to wszystko i wszedzie idzie wlozyc!!! ja do swojej siudemy wsadzilem 16 na systemie w drzwi i nic nie szpeci do tego mam pioneerka wysokiej jakosci 4 glosniki w orginalnych zabudowach z czego z tylu terz 16 i skrzynie i wszytko jest na wzmacholu calos infinity jbl... takze wystarczy troszeczke pomyslec:)

A powiedz jak udało ci się pociągniąć dodatkowe kable do tych drzwi żeby to miare orginalnie wyglądało??

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.

Opublikowano
miedzy drzwiami a blotnikiem idzie plaski gumowy tunel w ktorym sa kable go mozna odkrecic i puscilem kable tamtedy ze nic nie widac pozdrawiam
Opublikowano
witam podepne się pod temat czy ktos wie gdzie znajduje sie orginalny wzmacniacz od głośników bo nie wiem gdzie jest :modlitwa:
Opublikowano

:?: co to jest-żona i teściowa na tylnej kanapie :?:

...-zestaw głośnomówiący :roll2:

wystarczy wyłączyć i brzmienie będzie :cool2: