Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdzie dokladnie jest umieszczony alarm? oraz Jak najszybciej odpiac go od zasilania tak zeby byl a jednoczesnie go nie bylo ?

Bmw e65 745i 03 obecnie

Porsche Carrera 996 04 obecnie

Porsche Cayenne 05 obecnie

Opublikowano
Gdzie dokladnie jest umieszczony alarm? oraz Jak najszybciej odpiac go od zasilania tak zeby byl a jednoczesnie go nie bylo ?

kluczykiem możesz deaktywować Alarm .

Opublikowano
Też mam fabryczny i u mnie nie ma pod maską.Moja beti jest z 10.99'. Syrene mam schowaną za nadkolem (prawe tylne -w kierunku przodu auta). Nie próbowałem odłączać. Pozatym ma własne zasilanie :shock: bo po dpięciu akumulatora przy zamkniętym aucie zaczyna wyć. Testowałem to szukając złodzieja prądu.
Opublikowano
A u mnie jest syrenka przy lewym nadkolu,przy zamykaniu z centralnego kierunki migają ,a jeżeli otworzę kluczykiem to kierunki migają cały czas ,ale bez sygnału z syrenki:(mam jakiś kluczyk taki mały i znalazłem zameczek w schowku czyżby to od syrenki alarmowej?Próbowałem zamek przekręcać ,ale to nic nie zmienia?czyżby ktoś coś majstrował?Poprzednik auta założył takie urządzenie odcinające zapłon po przejechaniu 100 m auto gaśnie i może ktoś coś tam odciął ?bo mam jakieś przewody ucięte tam gdzie bezpieczniki.Czy ma ktoś może schemacik elektryki lub alarmu oryginalnego ?jakiego koloru są tam wpięte przewody?Czy jakoś inaczej sie aktywuje alarm?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
w e 39 znajduje sie w prawym tylnym nadkolu mozesz go sobie odlaczyc z i zalaczyc wyciagajac bezpiecznik znajduje sie on w bagazniku po prawej stronie jak akumlator dokladnie nie wiem ktory ale wyciagni po kolei a alarm ucichnie
moje e39 525