Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kryminał za coś takiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kierowca BMW bez punktów karnych? Nie ma takiego... no chyba że uciekł...
Opublikowano
W jaki sposob mozna przepalic lampki kontrolne? Czy jest to do zrobienia?

Takie posty powinny byc kasowane od razu !!!!!!

A pozniej czlowiek kupi auto od takiego i sie martwi, powiedz prawde obniz cene i sprzedaj takie!!!!!!

:duh: :nienie: :duh: :nienie:

brokat_
Opublikowano

Ja Ci odpowiem.

Są tam diody SMD i cholernie ciężko cokolwiek z nimi zrobić. Najczęściej można coś zepsuć. Lepiej odpuść grzebania przy aucie i sprzedaj tak, by przyszły właściciel wiedział co ma do naprawy. ABS to sprawa bezpieczeństwa. Chyba nie chcesz mieć kogoś na sumieniu? Czasy druciarzy się kończą. Więc :naughty:

Opublikowano
Wiem jak to zrobic bo znajomy robił przy e39 520i ale nie zdradze tej tajemnicy gdyż jest to nie bezpieczne, opóśc z ceny i tyle, bo ktoś robi partyzantke a później mówią że BMW to chłam bo się psuje, a tu winnym jest właściciel bo nie potrafi powiedzicże nie działają odpowiednie systemy. Albo to napraw albo wogóle nie pisz takich tematów.(znajomemu to samo mówiłem ale nie poskótkowało więc nie jestesmy już przyjaciółmi). U mnie np w BUNI ma być wszystko sprawne i jest nawet prowadze zeszyt co kiedy gdzie i za ile było robione
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ZGADZAM SIE Z KOLEGAMI TO KARYGODNE I AZ WSTYD ZE JEST TO NA FORUM MILOSNIKÓW TEJ MARKI :naughty :naughty:

Pełna zgoda :!:

czandar pomyliłeś fora – papa :duh:

Moderator
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.