Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

Właśnie udało mi się ściągnąć wszystkie 4 części mapy, ale niestety w trakcie rozpakowywania pojawia mi się błąd ("file is corrupted") i nie jestem w stanie utworzyć pliku iso. Ściągałem rary dwukrotnie na różnych kompach i wciąż to samo (oczywiście zmieniłem nazwy paczek na takie same). Czy ktoś wie może dlaczego tak się dzieje?

Kolejny "Forumowicz" który szuka u nas pomocy z piratem... (jakaś epidemia).

Odpowiedź: na Allegro sprzedają płyty z "gwarancją".

...

Zaraz, a to jest wątek w którym wklejone są linki do ściągnięcia mapy czy może coś pomyliłem? Zadałem pytanie dokładnie zgodne z tematem tego wątku a jeśli się to Tobie nie podoba to nie czytaj.

Nie napisałem nigdzie że chcę płyty z gwarancją więc nie wiem skąd ten atakujący ton.

W ogóle to ciekawy z Ciebie gość - wszędzie Ciebie pełno, zawsze masz coś do powiedzenia, głównie krytykujesz. Parę dni temu zaraz po zadaniu przeze mnie pytania na forum szybko dostałem od Ciebie "atrakcyjną propozycję " naPW dotyczącą wgrania j. polskiego do navi, chociaż wogóle o to nie pytałem. Pochwalisz się ile zarabiasz na tym forum miesięcznie? A na Allegro też dorabiasz? Rozumiem że tam oferujesz płyty z "gwarancją"?

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaraz, a to jest wątek w którym wklejone są linki do ściągnięcia mapy czy może coś pomyliłem?

Nie, to nie jest wątek w którym są linki do pirackich map. Pomyliłeś się. To jest karalne.

Zadałem pytanie dokładnie zgodne z tematem tego wątku a jeśli się to Tobie nie podoba to nie czytaj.

Nieprawda - nie zadałeś pytania zgodnego z tematem tylko szukałeś pirackich linków. Ja czytam nawet takie posty które mnie się nie podobają i odpowiednio je komentuję. Właśnie Twój mnie się nie podobał i obrażał moje poczucie sprawiedliwości.

W ogóle to ciekawy z Ciebie gość - wszędzie Ciebie pełno, zawsze masz coś do powiedzenia, głównie krytykujesz..

Cieszę się że się Tobie spodobałem (piszesz że jestem "ciekawy"), ale nie zgadzam się z Twoją opinią że ja głównie kytykuję (poczytaj koteczku)... Krytykuję tylko takich lamusów jak Ty który nie ma pieniędzy na mapę do nawigacji i szuka linków do pirackich wersji

(jak wyżej).

Parę dni temu zaraz po zadaniu przeze mnie pytania na forum szybko dostałem od Ciebie "atrakcyjną propozycję " naPW dotyczącą wgrania j. polskiego do navi, chociaż wogóle o to nie pytałem. Pochwalisz się ile zarabiasz na tym forum miesięcznie? A na Allegro też dorabiasz? Rozumiem że tam oferujesz płyty z "gwarancją"?

Polskie menu do nawigacji oferowałem już dawno, to Ty się o to pytałeś, oferta była naprawdę "atrakcyjna" (ale teraz nie dostaniesz tego za żadne pieniądze - za karę);

Ja na Allegro nie dorabiam, i płytami z nawigacją nie handluję (nigdzie) bo to jest karalne = ten kto sprzedaje i ten co kupuje (lub ściąga piraty) odpowiada przed wróżką - ponimajesz (?).

..............................

A Ty naprawdę masz czelność wymądrzać po zapisaniu sie tutaj miesiąc temu tylko po to żeby zdobyć adresy do pirackich map nawigacji (wystarczy poczytać Twoje posty - sztuk 6)...

Pogrzeb sobie gdzie indziej, anonimowo będzie dla Ciebie bezpieczniej...

...............................

Opublikowano

Witam!

Kolega Macznik w poprzednim poście to...podoba mi się - tak trzymać.

Teraz pytanie. Czy można skądś tą mapę jeszcze zassać, bo trochę przespałem wątek?

Pozdro!

Opublikowano

Macznik tak trzymac :cool2: :handshake:

Nie lubie roznych, drobnych cwaniaczkow.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano

Mam pytanie czy ta najnowsza Mapa ma szczegolowe plany wiekszych miast Polski?

Chodzi mi np o Warszawe czy wiekszosc ulic jest na tej mapie dostepna?

Czy ta mapa bedzie chodzila w Navi professional w E90?

Opublikowano
Mam pytanie czy ta najnowsza Mapa ma szczegolowe plany wiekszych miast Polski?

Chodzi mi np o Warszawe czy wiekszosc ulic jest na tej mapie dostepna?

Czy ta mapa bedzie chodzila w Navi professional w E90?

Tak, Tak, Tak...

....

Opublikowano

Witam

czy ktoś może wstawic działające linki na rapida?

sprawdałem juz wszystkie możliwe linki w necie i nic nie działa :!: :!: :!: :cry2:

z góry wielkie dzieki.

Opublikowano

Witam!

od niedawna jestem posiadaczem 530d touring rok produkcji 2004 z nawigacją wersja bussines (przynajmniej tak jest napisane na pudełku z mapą z 2004r, którą dostałem wraz z autem) szukałem gdzie potrafię i nie mogłem nic znaleść na temat nowszych map do tej wersji.

Proszę o info w sprawie czy to jakiś unikatowy model czy poprostu ja nie umiem nic znaleść

z góry dzięki za info

Opublikowano
map było od 2004r. kilka - oczywiście bez Polski. O aktualnej sytuacji masz kilka wątków. Mapa z Polską do business ma być rzekomo za miesiąc czy coś koło tego, ale tego byś się dowiedział z bieżących wątków.
PawełH
Opublikowano

dzieki doktor1975 ale juz to zasysałem i to raczej nie jest to.Po rozpakowaniu i wypaleniu obrazu płyty w PowerISO na płycie pojawia sie jakies 5 plików

"ABSTRACT,BIBLIOGR,carindb,CARINET,COPIRIGH"

3 mają po 1KB,1 7KB i 1 545MB.

płyta oczywiście nie działa. :(

Opublikowano
Czy moze ktos wlaczyl ta mape w e65? dziala?

Pozdrawiam

W E65 wygląda to tak: do bodajże 2004 roku był czytnik typu High (choć z innym softem) = czyli potrzeba mapy High.

Później nowe czytniki czyli mapa Professional.

....

Opublikowano
z chamskiej odpowiedzi widzę, że jest karalne. Zachowuj się!

wyluzuj nikt tu cie do niczego nie zmusza jesli cos cie obraza jest sprzeczne z twoimi wartoscimi to to omijaj a nie specjalnie sie tym interesuj ...nikt tu nie pragnie poznac twojej moralnosci postepowania

- mysle ze kazdy ma swoja i ty tego nie zminisz ( zwlaszcz na forum )