Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po pierwsze te felgi są fajne ale w oryginale tzn 18' i wyprodukowane przez bmw albo dla bmw

po drugie 16' to za mało nie będą fajnei wyglądały

po trzecie takie tanie felgi są dużo mniej wytrzymałe od oryginałów

........srebrne beem wjeżdża na teren........
Opublikowano
Ja też się przyłączam do przedmówców, te felgi są bardzo miekkie. Kup oryginalne BMW lub innych firm np. BBS albo Ac Schnitzer.
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
Może trochę nie na temat, ale do e46 bez wymiany zawiechy wchodzą spokojnie18" a nawet 19" ale to już lepiej ze sportową zawiechą.
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
kupiłem takie felgi nowe , nie widzę żeby coś było nie tak , taki wzór ale 17'' i made in italia niby z gwarancją Alessio no ale czas pokaże co to warte
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
obecnie mam wsadzone 18 w mojej buni i mniejszych nie wsadze, jedynie zimówki musze sobie kupic to mysle nad 17 no moze 16

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Chcesz to podaj maila to Ci wyślę fote takich samych szesnastek na touringu. Mam takie tylko włoskie. Przejechałem na nich 25 tys.km w ubiegłym roku po naszych polskich drogach i miesiąc temu jak wyważałem to wulkanizator powiedział, że są naprawdę prościuteńkie i, że chyba bardzo o nie dbam. A ja po prostu jeżdżę, więc argumenty, że po miesiącu są do prostowania jakoś mnie nie przekonują, no chyba że chińszczyzna taka jest
Opublikowano
Chcesz to podaj maila to Ci wyślę fote takich samych szesnastek na touringu. Mam takie tylko włoskie. Przejechałem na nich 25 tys.km w ubiegłym roku po naszych polskich drogach i miesiąc temu jak wyważałem to wulkanizator powiedział, że są naprawdę prościuteńkie i, że chyba bardzo o nie dbam. A ja po prostu jeżdżę, więc argumenty, że po miesiącu są do prostowania jakoś mnie nie przekonują, no chyba że chińszczyzna taka jest

Jak możesz to wrzuć tutaj ze 2 zdjęcia, sam jestem ciekaw jak 16 się prezentują :)

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
Kurcze Burner wstyd się przyznać, ale nie wiem jak tu umieścić zdjęcie. :oops: Podpowiedz jak to zrobić to coś wrzucę.

Wrzuć na imageshack.us a potem między a wklej 'direct link to image', np:

http://imageshack.us/moje_felgi.jpg

(oczywiście bez 'spacji' po i%20przed :)

Opublikowano
Chyba jednak debilek jestem jeśli chodzi o kompa. Sorki, ale teraz spadam do wyra. Jutro wieczorkiem pokombinuje z tymi fotami.

Daj spokój, dobrze zrobiłeś, jeden znaczek "/" Ci umknął...

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img527.imageshack.us/img527/6770/dscf2554tw4.jpg

Wg mnie ładnie się prezentuje nawet jako 16cali :)