Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W mojej e34 nie działa oświetlenie schowka , dodam żarówka ok i włącznik też. Z tego co sprawdzałem wynika że nie dostaje prądu. :shock: i co mogę z tym zrobić????? Proszę o pomoc.
Opublikowano
Kolego najlatwiej to wziasc skads plusa i podlaczyc. Mozesz zrobic tak, ze bedzie plus caly czas wtedy po otwarciu schowka bedzie sie swiecilo swiatelko (np mozesz wziasc od zapalniczki) lub znalezc jakiegos plusa po zaplonie wtedy bedzie sie palic tylko wtedy gdy zaplon bedzie wlaczony
Opublikowano
Ok dzieki za rade, też myślałem o podłączeniu na krótko ale może ktoś wie co mogło sie naprwde stać z tym oświetleniem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja mam E34 z 1989 roku i mam jakieś wejście w schowku, i tak właśnie przypuszczam że to od owej latarki..
http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano
no to miernik w dłoń i dokonać pomiaru. Jak jest to po problemie. Jak nie to poszukiwania. A moze plusa ma ale masa wsiąkła? Sprawdzałeś?