Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zakupiłem na allegro dwa znaczki V12 i planuję je przykleić w swojej buni, teraz mam problem, nie mam oznaczenia modelu, więc gdzie proponujecie go przykleić, podoba mi się za tylnymi drzwiami na tym słupku co spada od dachu, albo tam gdzie ciągnie się dolna listwa mam Shadow Line, proszę o poradę co proponujecie, tzn co lepiej będzie wyglądało, nie chcę odpowiedzi typu " nie przyklejaj tego"
Opublikowano

Nie przyklejaj tego! :twisted:

Na poważnie, to chyba fajniej na błotniku przednim nad listwą. Na słupku ma mercedes, który jest gorszym samochodem :norty: nie ma co zatem chamić pożądnego e 32 na podobieństwo tamtej chały. Ja osobiście pokusiłbym się o jeszcze jeden, w miejscu oryginalnego emblematu pojemności ( lub zrezygnował z tych na błotniku) Zobaczymy, co powiedzą inni, ale czytając tematy o emblematach, pewnie Cię będą jedli....

Opublikowano

:duh: :mad2:

jak chcesz sie chwalic swoim m70 to zdemontuj maske - niech wszyscy go widza i bia przed nim poklony ...

a tak na powaznie - kup juz lepiej znaczek 750i i zrob jak fabryka przykazala a nie jakies szczepy z mercedesa :wink:

Opublikowano

co Wy piszecie?kolega sie pyta "gdzie" a nie czy będzie ładnie.a jeśli się wam nie podoba taki pomysł to nie piszcie w tym temacie.mi też się wiele rzeczy nie podoba w innych e32 ale każdy ma swój rozum i robi z samochodem co chce...taka jest kolej rzeczy.ja na przykład nie trawie chromowanych nadkoli ale nie mowię nikomu zeby ich nie zakładał.

Ja proponuje za tylnymi drzwiami na słupku,widziałem tak kiedyś i mi sie to podobało :cool2:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Na poważnie, to chyba fajniej na błotniku przednim nad listwą. Na słupku ma mercedes, który jest gorszym samochodem :norty: nie ma co zatem chamić pożądnego e 32 na podobieństwo tamtej chały. Ja osobiście pokusiłbym się o jeszcze jeden, w miejscu oryginalnego emblematu pojemności ( lub zrezygnował z tych na błotniku)

co Wy piszecie?kolega sie pyta "gdzie" a nie czy będzie ładnie.a jeśli się wam nie podoba taki pomysł to nie piszcie w tym temacie.mi też się wiele rzeczy nie podoba w innych e32 ale każdy ma swój rozum i robi z samochodem co chce...taka jest kolej rzeczy.ja na przykład nie trawie chromowanych nadkoli ale nie mowię nikomu zeby ich nie zakładał.

Piszesz nie czytając, czy nie umiesz czytać?

Opublikowano

pewnie ze tak - moze sobie nawet na czole napisac...

tylko nierozumiem dlaczego ludzie chce ulepszac cos co jest sprawdone - maja jakies kompleksy na punkcie e32 - ze co - ze stary trup , a jednak ma 12 cylindrow ?

jak dla mnie to jedyne dopuszczalne miejsce to na klapie po stronie kierowcy znaczek na wysokosc oryginalnego znaczka modelu i ustawiony tak jak oryginalny znaczek modelu

Opublikowano
Kolego xsilver wiem, że jesteś fanem tzw. wiejskiego tuningu (kołpaki ze spinerami, bad look, łyse opony, ogromne spojlery, kocyk na tylnej kanapie, noo i oczywiście buczący tłumik ) i dlatego piszesz, że lipa wygląda. Tak właśnie chcę pokazać, że mam V12, gdybym chciał zdjąć maskę to bym zdjął, a ja chcę nakleić znaczek, dlatego prosiłem o poradę a nie spekulacje na temat przyklejać czy nie!!. Wszystkim, "radzącym" dziękuję za pomoc ;)
Opublikowano

proste - i dlatego rozumiemy sie bez słów :D

ale jako ze ten znaczek ma byc dodatkiem do wyzej wymienionych przez ciebie dodatkow to proponuje nabyc taki wielki znak v12 i naklepic na srodku maski - cos jak Pontiac Trans-Am

koniec OT

Opublikowano
Nie no co Ty wtedy moja bunia będzie wyglądała lepiej od Twojej. Czytałem ostatnio na forum, że wyciągnąłeś przednią "nerkę" bo z taką "dziurą" wygląda lepiej i widać te kręcące się wiatraczki... Pozdrawiam Cię gorąco
Opublikowano
Nie no co Ty wtedy moja bunia będzie wyglądała lepiej od Twojej. Czytałem ostatnio na forum, że wyciągnąłeś przednią "nerkę" bo z taką "dziurą" wygląda lepiej i widać te kręcące się wiatraczki... Pozdrawiam Cię gorąco

tak - musze przyznac - podpatrzylem to u Ciebie i nie chcialem byc gorszy :mad2: :duh: :mad2: :duh:

Opublikowano
Ehhh xsilver to do niczego nie prowadzi, ja napiszę to; Ty tamto i tak w kółko w sumie to ja na Ciebie wjechałem za co przepraszam... ale naprawdę prosiłem o odpowiedzi typu przyklej tu, lub tam a nie o spekulacje na temat przyklejać czy nie... pozdrawiam
Opublikowano

rozumiem - ja tez niepotrzebnie wymyslam - kazdy ma swoja wizje .

moim zdaniem mozna przykleic na klapie tylnej po stronie kierowcy - tylko zalezy jakiej wielkosci jest ten znaczek - najlepiej zeby byl wysokosci oryginalnego 750i i podobnej czcionce - wtedy by to wygladalo na w miare oryginalne .

Opublikowano
Tylko w takiej samej czcionce nie znajdę, mam taką bardzo podobną jak Meśku... jak będzie słonecznie przykleję sobie na tasiemkę klejącą i porobię fotki a później sobie porównam... Dzięki za odpowiedź
Opublikowano
a moja rada jest taka...jesli juz tak bardzo chcesz to przykleic to nie na klapie,jakos mi to tam nie pasuje a poza tym jak przykleisz jeszcze 750 to jest to inna czcionka i bedzie sie gryzło.Ja proponuje nad błotnikach i taki pomysł...z uwagi,ze masz shadow line moze zakup te znaczki w kolorze czarnym.Bedzie to wyglądało dosyc subtelnie.Pozdrawiam.
Opublikowano
orginalnie jak wychodzilo 750 z tasmy to mialo v12 na przednich blotnikach i tam bedzie chyba najlepiej, kazdy ma swoja wybujana fantazje, ale nie rozumie tych wazych dogryzan :jawdrop:
fajne autko, tylko maly silnik")