Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was wszystkich bardzo radośnie ! :dance:

Dopiąłem swego i zakupiłem w Germanii E60 535d, 2006 (przed liftem ?) ale 286 PS -ów ! = 213 kW. :clap: No póki co, jestem bardzo zadowolony. :P Rację miał „Koleś” co się z nim kłóciłem kiedyś, że (x-35d) co zupełnie co innego niż (x – 30d). Przyśpieszenie, mocne zdecydowane i w odróżnieniu od (x – 30 d)czyli 3-ki, miast od 1,9 Krpmów do 3,0 Krpmów jest od 1,7 Krpmów do ok. 4,2 Krpmów. :o Ponadto nie czekamy aż silniczek się obudzi, :twisted: zapiertralalala od razu O! Do tego wiele ciszej i sprawniej, bardziej elastycznie, jakby „gumowo”.

AAAAle to NIC! Jutro kolesie z kliniki mocy mi zrobią 340 PS oraz 680 Nm !> a to oznacza 5,5 do setki. :norty:

Fak! Normalnie jak porsche z tym że porsche pali 25 a ten 11? 12? No nie więcej niż 13! :roll2:

Dźwięk benzynowy a efekty lepsze. No normalnie fajna furka to jest. Zdjęcia w następnych postach. :hand:

A byłbym zapomniał, moje stare 530 po chipsie było cholernie żwawe, ale ostatnio po warszawskim Fusie coś misię ich jebanany soft rozjechał i zostawia wszędzie świece dymne. :worried: Okazało się że kierownica łopat itp…

Pozdrawiam i polecam .

P.S. Jaguar jakiś XJS (Coupe sport) dostał kopa i tyle, ale satysfakcja! :whistle:

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Fajnie, super wrażenia z jazdy. Nastęna moja mam nadzieje bedzie właśnie 535 d. Ale musze jeszcze trafic w LOTTO , może ktos zna nr. na najbliższe losowanie :modlitwa: :norty:

he he to samo chciałem napisać: jak dopisze szczęście w lotto to lecę do salonu po 535 d

Opublikowano
Gratuluje. I na pewno też bym się tak cieszył, co ja mówię na bank pierwszą noc bym w nim spał :mrgreen:
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
Gratuluje. I na pewno też bym się tak cieszył, co ja mówię na bank pierwszą noc bym w nim spał :mrgreen:

He he, ja też. :cool2: Ewentualnie pierwsza noc w samochodzie. :norty: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
Witam Was wszystkich bardzo radośnie ! :dance:

Dopiąłem swego i zakupiłem w Germanii E60 535d, 2006 (przed liftem ?) ale 286 PS -ów ! = 213 kW. :clap: No póki co, jestem bardzo zadowolony. :P Rację miał „Koleś” co się z nim kłóciłem kiedyś, że (x-35d) co zupełnie co innego niż (x – 30d). Przyśpieszenie, mocne zdecydowane i w odróżnieniu od (x – 30 d)czyli 3-ki, miast od 1,9 Krpmów do 3,0 Krpmów jest od 1,7 Krpmów do ok. 4,2 Krpmów. :o Ponadto nie czekamy aż silniczek się obudzi, :twisted: zapiertralalala od razu O! Do tego wiele ciszej i sprawniej, bardziej elastycznie, jakby „gumowo”.

AAAAle to NIC! Jutro kolesie z kliniki mocy mi zrobią 340 PS oraz 680 Nm !> a to oznacza 5,5 do setki. :norty:

Fak! Normalnie jak porsche z tym że porsche pali 25 a ten 11? 12? No nie więcej niż 13! :roll2:

Dźwięk benzynowy a efekty lepsze. No normalnie fajna furka to jest. Zdjęcia w następnych postach. :hand:

A byłbym zapomniał, moje stare 530 po chipsie było cholernie żwawe, ale ostatnio po warszawskim Fusie coś misię ich [bAD] soft rozjechał i zostawia wszędzie świece dymne. :worried: Okazało się że kierownica łopat itp…

Pozdrawiam i polecam .

P.S. Jaguar jakiś XJS (Coupe sport) dostał kopa i tyle, ale satysfakcja! :whistle:

A nie wolałeś sedanika :|

Opublikowano

oto zdjęcia

zdjęcie nr 1 przedstawia pełne 260. Proszę zwrócić uwagę na

1 - pokonywanie zakrętu i jedna ręka

2 - drgania

3 - niekorzystna perspektywa (ale nie miałem wyboru)

Pozdro! :hand:

Opublikowano
Przepraszam pomieszałem tematy. Furka fajna i ma wyraźnie dłuższą 6-kę od 530d przynajmniej tak to wygląda na fotce, co oznacza że po chipsie będzie bardzo szybka.
Opublikowano

MAX77, jak to pomieszałeś tematy? a co do dłuższej 6-tki tak, choć niewiele i co ciekawe, mierzyłem żyrowskazem, przeciążenie podczas przyśpieszania na 6 w 530 sedan i 535 kombi ta sama, a różnica wagi na korzyść sedana ponad 100kg.

Lucass_81, no nie żartuj, :? przyjrzyj się fotce i zobacz perspektywę. Prawą rękę miałem na kierownicy a w lewej Nokię. :hand:

pozdro.

P.S. Wiem, wiem, wiem,, trochę szalone i nie polecam. Na swoje usprawiedliwienie podam iż w swoim życiu zrobiłem między mocno ponad 0,5 mln. km. i nieco pewności siebie i pychy się mi wkrada, ale się poprawie. :roll:

Opublikowano

:twisted2:

gratulacje dla kolegi - piękna sztuka

no coż nic tylko jeździć i czerpać przyjemność [z Nm zwłaszcza :twisted: ]

życzę powodzenia i bezawaryjnej jazdy

Opublikowano

P.S. Wiem, wiem, wiem,, trochę szalone i nie polecam. Na swoje usprawiedliwienie podam iż w swoim życiu zrobiłem między mocno ponad 0,5 mln. km. i nieco pewności siebie i pychy się mi wkrada, ale się poprawie. :roll:

Widac ze nie pierwszy raz strzelana fotka podczas topSpeed ;)

ps.

ładnie wskazówki sie skalują / pewno trochę zapasu było ??

http://images29.fotosik.pl/196/83a888a7e9f8deefmed.jpg

Opublikowano
Widac ze nie pierwszy raz strzelana fotka podczas topSpeed ;)

Właśnie dlatego się zastanawiałem kto robił zdjęcie. :mrgreen: :wink:

Opublikowano
Jak dla mnie fura kozak, moje marzenie właśnie kombi z tym silnikiem, kolor też niczego sobie no i ta tapicerka ach...., pozostaje tylko sobie powzdychać.