Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanko jak sie ma stożek do lpg??? obudowa filtra rozpadla sie na kawałki przy wystrzale, zainwestowałbym w stożek, ale nie wiem czy sie nie zadławi powietrzem, czy cuś?? ma ktos taki wynalazek?? jak stożek to jaki?? K&N - jest cos tańszego na poziomie?? Pozdro dla wszystkich.
pinki020
Opublikowano
tylko nie licz na przyrost mocy... traktował bym to bardziej jako alternatywe dla rozerwanej puchy :? Aha konieczne będzie zwiększenie dawki gazu bo spadnie podciśnienie w dolocie i będzie miał ciężko ssać LPG :?

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano

dzięki wielkie, na nic nie licze, i tak dostała już dodatkowego kopa, chce sie pozbyc taśmy klejącej pod maska :D a jeśli storzek nie bedzie sprawiał problemów to jestem za stożkiem, podkrecenie gazu brałem pod uwage. Wpakowałem w auto troche kasy chce je skończyć i doprowadzić do ładu.

ps. komu przepływomierz do m40, tanio oddam daje gwarancje.

pinki020
Opublikowano
Ja kupilem e36 1.8is ze stozkiem i mi nie przypadl do gustu.Kupilem obudowe i zwylky filtr powietrza i auto bardziej szlo z niskich obrotow i stalo sie duuuzo cichsze.Nie wrocilbym juz do stozka,takie moje zdanie
Opublikowano

dzięki chlopaki, właśnie sie dowiedziałem że e30 owineła sie wokół drzewa niedaleko mnie :norty: więc puche już mam nagraną, jeśli faktycznie gorzej sie zbiera od dołu to odpuszcze sobie, zreszta to bmw zawsze musi troszke po dupie dostac zeby szła :D

Inne pytanie- przybliżony koszt wymiany sprzegła w m40-"wysoko bierze" docisk, łożysko tarcza, robocizna we własnym zakresie

pinki020