Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

patrząc na filmik przypomniało mi się i kurka co:

wali mi babola winkfp data integrity check ZB-No. 6918086 not fund

teraz to już zgłupiałem uwaliłem sobie czymś program czas odkopywać znaleziska

Narząd nie używany zanika :mrgreen: :duh:

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:D Jak bys nic nie znalazl w dokumentach :D to PW

Musze odkopać bo właśnie ta nakładka jakoś robiła reanimacje i flash startowe ale kiedy to było .

plik batch

Opublikowano

Hmm , no mam właśnie te wersje z tego linka i winkfp wali bledy i sie wyłacza po aktualizacji tymi plikami . recznie jak dodwałem to też brak modułów w programie . Musze DSC w E46 zaprogramowac od nowa i nie moge spobie poradzic z konfiguracja tego WinKfp , inpa i dis dziala ok . Mam wersje inpy 10.0.0.4 , ale na starszej to samo

Opublikowano
Ok już mam , ale niestety brak sterownika DSC do E46 nr z inpy 6753598 . Jak ktos mi znajdzie jak zaprogramować sterownik z tego numeru to płace jak za prezydenta .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do prawidłowej pracy Inpa są potrzebne pliki :

Powiedzcie mi jedno czemu Polak jak zobaczy cos nowszego to zaraz chce to mieć ? Co to za różnica jaki ediabas skoro działa , no chyba że chce robić najnowsze Fki , ale one latają po LAN żaden d-can ich nie rusza

No tak juz ma.

DCAN robi w Fxx diagnoze, kodowanie/programowanie idzie tylko przez ENET ale to juz ograniczenie narzuca auto nie interfejs.

Awaryjny flash jest dla wszystkich modeli.Jesli chodzi o multichanel i programowanie np wiekszej ilosci sterownikow to tak od E60

A tu E39 silnik

Nie pytam o Nfs tylko WinKfp i DDE4.0 moze Nerwus cos podpowie

Ja sie nie znam

Opublikowano
Do prawidłowej pracy Inpa są potrzebne pliki :

Powiedzcie mi jedno czemu Polak jak zobaczy cos nowszego to zaraz chce to mieć ? Co to za różnica jaki ediabas skoro działa , no chyba że chce robić najnowsze Fki , ale one latają po LAN żaden d-can ich nie rusza

No tak juz ma.

DCAN robi w Fxx diagnoze, kodowanie/programowanie idzie tylko przez ENET ale to juz ograniczenie narzuca auto nie interfejs.

Awaryjny flash jest dla wszystkich modeli.Jesli chodzi o multichanel i programowanie np wiekszej ilosci sterownikow to tak od E60

A tu E39 silnik

Nie pytam o Nfs tylko WinKfp i DDE4.0 moze Nerwus cos podpowie

Ja sie nie znam

A z moim tematem byś coś podpowiedział ?

Opublikowano
do mojej e36 potrzebuję kabel ADS z portem rs232 lecz nie mam takiego kompa który obsłuży port rs232. Czy jak zastosuje przejściówkę z rs232 na usb to będzie działać?
Opublikowano
do mojej e36 potrzebuję kabel ADS z portem rs232 lecz nie mam takiego kompa który obsłuży port rs232. Czy jak zastosuje przejściówkę z rs232 na usb to będzie działać?

nie

Opublikowano

Panowie, mam pytanie co do INPY, jest tyle wersji że można zgłupieć, do tego są wg mnie niektóre niekompletne, znalazłem INPE INPA K-CAN http://www.youtube.com/watch?v=hNLk5QL06u8

wersja full po angielsku, moje pytanie jest takie, dlaczego ma oznaczenie K-CAN? dla tego że ma stare modele też w sobie, czy może, że jak podepnę pod nią fejsa D-CAN to nie będzie działać?

Opublikowano
Spoko tylko ea90 jest po barbarzyńskim języku i to mnie odstrasza :d, już raz przez pomyłkę musiałem robić później synchro CAS. Szukam czegoś po angielsku.
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A myślisz że tego nie zrobiłem ? Powinieneś wiedzieć jak super tłumaczy taki translator google w szczególności błędy.
Opublikowano

Powinieneś wiedzieć jak super tłumaczy taki translator google w szczególności błędy.

nie wypowiem się na tan temat :cool2: tak trzymaj

zarządzanie energią zamknięty obieg prądu

wzrost ciśnienia siłownika - zwarcie obwodu do masy

błąd nie obecny ale został zapisany

to powód do zapalania lampki ostrzegawczej

Opublikowano

dochodzi sygnał że wała dostaniesz z rządu wychodzi że też dostaniesz wała ale to chwilowe trudności

:lol:

Opublikowano
dochodzi sygnał że wała dostaniesz z rządu wychodzi że też dostaniesz wała ale to chwilowe trudności

:lol:

Ty chyba kolego dawno straciles sygnal z mozgiem.

tak jestem na etapie wgrywania nowego oprogramowania więc się nie dziw jeszcze nie dekodowane :cool2: