Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mam całą instrukcję ale w pdf nie będę teraz rozdzielał na osobne foty, jak ktoś zna jakiś fajny długo żyjący serwer to dajcie adres, wrzuce i dam linka
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie ma ktoś może pomysły co może być u mnie nie tak?

Podłączyłem wszystko zgodnie z instrukcją, ale multi w ogóle nie zareagowała, żaden przycisk.

Jedyną różnicę jaką zauważyłem w porównaniu z instrukcją to kabelki przy radyjku - piny 5 i 7 u mnie były w całkiem innym kolorze, nr 5 to chyba głośnik... ale podłączyłem do tych, które miały taki sam kolor jak opisywane w instrukcji - fioletowy z białym paskiem - zasilanie i cienki biało-zółty jako i-bus.

Wieczorem podpinam pod kompa i zobaczę czy coś tam będzie widać.

Edit: Podłączałem kompa ale niewiele się dowiedziałem bo modułu mfl ani cruise control inpa nie otworzyła. Jest jakiś domowy sposób na sprawdzenie czy sama multi jest sprawna?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Po dłuższym czasie znalazłem chwilę żeby posprawdzać czemu nie działa multi po dołożeniu. Okazało się, że w pośpiechu odwrotnie podłączyłem piny 8 i 10. Po zamianie wszystko hula :cool2:
Opublikowano
Opis pasuje idealnie też do e39 530dA z 99. Kolory kabli, wtyczka w sterowniku dokładnie jak w instrukcji. Pozdrawiam i dziękuje za świetny manual :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
operacja zakonczyla sie pelnym powodzeniem. mam co prawda inne gniazdko w radiu,ale kolory przewodow dokladnie takie same. dzieki :cool2:
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, jak wygląda kwestia zmiany kiery w roczniku 2003 ?

Dodam jedynie, że aktualnie posiadam wszystkie przyciski z multifunkcji.

Czy wystarczy podpięcie samych kostek, potrzebne są jakieś przeróbki ?

Bardzo proszę o odpowiedź i dziękuję z góry