Skocz do zawartości

pozbylem sie lusterek / gdzie kupić uzywke we wroclawiu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis w nocy wyrwali mi z srebrnej 530d '03 oba wsteczne lusterka. Przy samych podstawach. Co teraz robić... Kupic oryginały pod kolor na allegro uzywane i potłuc wkłady i porysować na zewnątrz czy raczej kupić jakies podróby czarne (niestety brzydkie), na allegro wystawia chyba producent...

Gdzie we wrocku szukac uzywanych do E39 ?

Pomozcie cos..szlag czlowieka trafia...

konrad

Opublikowano
na grabiszyńskiej dość duży szrot był swego czasu a i giełda w sobotę ci zostaje w Lubinie a tam dostaniesz 100%
(OO)=== OO===(OO)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

po pierwsze lacze sie w bolu... mnie wpienilo, kiedy wyrwali mi jeden sprysk do xenona! strata lusterek to duzo gorzej...

kilka miesiecy temu stracilem lewe lusterko przy zbyt bliskim mijaniu innego uczestnika ruchu, lusteko kupilem u goscia z Wroclawia - od dawna handluje lusterkami na allegro

jesli chcesz to sprobuje znalezc namiary - niektorzy maja awersje do allegro, wiec nie jestem pewien czy to cie interesuje

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
po

jesli chcesz to sprobuje znalezc namiary - niektorzy maja awersje do allegro, wiec nie jestem pewien czy to cie interesuje

dzwonilem do dwoch kolesi z allegro ale nie maja kompletu. Jak masz namiar na wierzchu to zapodaj plizz ;)

jak nie to zostaje gielda w lublinie albo kupie po prostu podrobki czarne...

k.

Opublikowano
Na trasie Wracław -Poznań jest niejscowość Prusice-tam jest gość co powinien mieć-ogłasza się w auto-giełdzie.
Ja tez mam drugi pojazd z klasycznym napedem R1100R
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

sprzedawca tadzik40tt

600 807 959

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

w prusicach jest kilku, ktorzy sie zajmuja czesciami do bmw.

i maja magazyn tez we wro na paprotnej 8 (chyba), w kazdym razie kolo marino

Opublikowano
Kup oryginalne wkłady i jedz do kamieniarza i popros o wygrawerowanie na szkle nr rejestracyjnych.Wielkosc liter i trzcionka do wyboru według uznania.Koszt 20 zł .Ja zrobiłem to dwa lata temu i od tamtego czasu dwa razy miałem odgiete lustro czyli przyszykowane do wyrwania,ale nagle zorientował się ze nikomu nie sprzeda i zostawił,ale mozna trafic na złosliwego typa i po prostu nie ukradnie ,ale potłucze.
Opublikowano
Najlepiej zrob tak jak kolega wyzej napisal. Kupujac na gieldzie robisz zapotrzebowanie na nastepne kradzione i znowu mozesz stracic swoje i kolo sie zamyka ...
Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano
Kup oryginalne wkłady i jedz do kamieniarza i popros o wygrawerowanie na szkle nr rejestracyjnych.Wielkosc liter i trzcionka do wyboru według uznania.Koszt 20 zł .Ja zrobiłem to dwa lata temu i od tamtego czasu dwa razy miałem odgiete lustro czyli przyszykowane do wyrwania,ale nagle zorientował się ze nikomu nie sprzeda i zostawił,ale mozna trafic na złosliwego typa i po prostu nie ukradnie ,ale potłucze.

No masz chyba rację. Zastanawiam sie jednak czy ma sens nadłamanie czy jakieskolwiek lekkie uszkodzenie samego lusterka - obudowy tak aby złodziej odpuscił sobie fatygę... Moze macie inne pomysły?

Wkład mozna przecież zamienić w kilkanascie sekund...

konrad