Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialem zamintowac cos w celu zamaskowania _pofalowanego_ zderzaka od dolu i pomyslalem o jakies dokladce co o tym myslicie wiekszoasc z was pewnie napisze ze to nic wielkiego mi jednak to strzanie przeszkadza i razi mnie to dlatego chce to zlikwidowac

http://moto.allegro.pl/item298365463_spoiler_przedni_pod_zderzak_bmw_e39.html ma ktos takie cos ???? jak to sie ma w rzeczywistosci ??

Opublikowano

Tez zastanawiam sie nad taka dokladka do zderzaka. Widzialem na kilku e39 i nie wygladalo to zle. Z drugiej strony jestem przeciwnikiem wszystkiego co nie oryginalne w naszych beemkach. Trzeba sie dobrze zastanowic no i ciekawe jakie zdanie maja inni na ten temat.

pzdr.

Opublikowano

jak Ci się to nie rozleci to będzie cud

(to pewnie jakis laminat jest , takze pomysl zanim zakupisz)

Opublikowano

ja mam obnizona wersje - m-pakiet i naprawde bardzo musze uwazac z przodem dlatego zalozylem taka prawie niewidoczna ale skuteczna nakladke na zderzak - cena w aso 70 zl jest na srodku i jak na razie skutecznie zapobiega - szczegolnie grozne sa krawerzniki - sa na roznych wysokosciach a ta nakladka jest na "pierwszej lini":)

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano

ta nakladka jest wkrecana w zderzak za pomoca srub - jest oryginalna wiec wszytko pasuje jak ulal

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
Nie na nasze drogi niestety, pierwsza większa dziura lub nieostrożne dojechanie do krawęznika i zgubisz ją :? Z drugiej strony jeśli chcesz ją już założyc, to tylko oryginał z ASO. Wszystkie inne wykonane z laminatu przez niby ,,fachowców" to zwykły chłam, który nie da sie nawet spasować. Wiem bo sam przerabiał to muj kolega - totalna porażka, więcej z tym zachodu niż pożytku :duh:
Opublikowano
Z drugiej strony jeśli chcesz ją już założyc, to tylko oryginał z ASO.

ten Pan wie co mówi

:cool2:

Wszystkie inne wykonane z laminatu przez niby ,,fachowców" to zwykły chłam, który nie da sie nawet spasować. Wiem bo sam przerabiał to muj kolega - totalna porażka, więcej z tym zachodu niż pożytku :duh:

ten badziew nawet na słoncu lubi się wygiac

Opublikowano
moj kolega ma taka dokladke pod zderzak i kupil ja na alleegro. mi sie to podoba i jezdzi juz przeszlo rok z nia i nic mu sie nie dzieje. ja do swojej tez dzisiaj taka zamowilem bo zderzak mam do malowania to przy okazji dokladke sie dolozy