Skocz do zawartości

co to jest: ładny element za filtrem powietrza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
za filtrem powietrza taki błyszczący element. jakby jakiś czujnik czy zawór. za co on odpowiada? ktoś ma pojęcie? Edytowane przez godeks
Bring More Women
Opublikowano
Czy naprawde tak ciezko napisac w temacie postu, o co konkretnie chodzi?

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano
:hand: po to żeby ktoś kiedyś wpisując sobie w wyszukiwarce :"błyszczący element" znalazł bez problemu odpowiedź? nie tak łatwo w tym przypadku napisać w kilku słowach o co konkretnie chodzi. jeśli zrobiłbym to, wtedy w treści nie miałbym juz co napisać. ale zawsze miło nowemu forumowiczowi usłyszeć cenną radę od tych co siedzą w tym od zawsze....
Bring More Women
Opublikowano
może ukrył, ale z zębem tam nie siegnę żeby sprawdzić... ten niemiec w ogóle jakiś musiał być inny bo mam pod maską w dwóch miejscach jakieś włosy włożone w pończochę, zawiązane i przywiązane tak sobie wiszą przy silniku... :| ja tam przesądny nie jestem ale troche się boje to wyrzucić, jeszcze jakaś klątwa mnie niemiecka dopadnie....
Bring More Women
Opublikowano
A widzisz jak ladnie po zmianie tematu ... :)

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano

A ja myślę, że to laleczka woodoo trzymana przez Twoję bete. Jeśli coś wyrwiesz, to kobieta w niemczech to odczuje :)

Pozdrawiam

BMW - najlepsza metoda na łagodzenie wewnętrznej natury
Opublikowano
eeee tam... antywybuch to to nie jest. to sie znajduje wewnątrz obudowy filtru. poza tym wtrysk gazu sekwencyjny. dziś postaram sie zrobić szkic schematyczny.
Bring More Women
Opublikowano

http://www.ludzieczarnego.webpark.pl/DSC00430.JPG

to chyba by się zgadzało z tym termostatem bo przewod prowadzi właśnie do przepustnicy od bloku. dzięki.

Bring More Women