Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! panowie ( i moze panie :D ) powiedzcie mi gdzie w e34 moge sobie schowac lewarek i gasnice...??

ja w bagazniku jak podniose ten material i widze kolo to tam za kolem gleboko przy kanapie jest takie wglebienie prostokatne i zawinalem lewarek i tam wlozylem ale to sie nie sprawdza chyba bo mi puka tam...

gasnice za to wlozylem do wneki zaraz po prawej jak sie otwiera bagaznik i takze tam lata i puka.

jakie macie miejsca i metody na zamocowanie w samochodzie tych rzeczy tak aby nie lataly i nie halasowaly?

pozdro 600

e34 '94 m43
Opublikowano

Dokładnie, tam powinienes miec cały zestaw potrzebny do zmiany koła... Oczywiscie oprócz koła które masz pod wykładziną :)

P.S. Bardzo pomocne jest czytanie instrukcji obsługi. Zazwyczaj jak coś kupujesz to po pierwsze czytaj instrukcję. Będąc nieświadomym mozesz cos zepsuc.

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
Trochę się podłączę, czy ktoś wie co powinno być w kombi w pozostałych przegródkach pod wykładziną bagażnika? W tej najbardziej do przodu samochodu mam wszystko do wymiany koła, każdy element ma swoje miejsce. Ale są tam jeszcze dwie prostokątne przegródki, czy one też na coś były? ( szukałam w instrukcji, nic nie ma)
Opublikowano
witam! panowie ( i moze panie :D ) powiedzcie mi gdzie w e34 moge sobie schowac lewarek i gasnice...??

ja w bagazniku jak podniose ten material i widze kolo to tam za kolem gleboko przy kanapie jest takie wglebienie prostokatne i zawinalem lewarek i tam wlozylem ale to sie nie sprawdza chyba bo mi puka tam...

gasnice za to wlozylem do wneki zaraz po prawej jak sie otwiera bagaznik i takze tam lata i puka.

jakie macie miejsca i metody na zamocowanie w samochodzie tych rzeczy tak aby nie lataly i nie halasowaly?

pozdro 600

w e34 gaśnica była mocowana pod fotelem kierowcy o ile się nie myle.