Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kolego palermos na przyszlosc zeby nie zasmiecac forum staraj sie w jednym temacie umiescic kilka twoich zapytan a nie jak zrobiles wlasnie z pytaniami o tunel i o wtyczke -w dwoch osobnych watkach
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
kolego palermos na przyszlosc zeby nie zasmiecac forum staraj sie w jednym temacie umiescic kilka twoich zapytan a nie jak zrobiles wlasnie z pytaniami o tunel i o wtyczke -w dwoch osobnych watkach

kolego Adamation forum zaśmiecone jest właśnie takimi niepotrzebnymi komentarzami jak ten który napisałeś nic nie wnoszący do tematu. Natomiast oddzielne wypisanie problemów ułatwi poszukiwania przyszłym osobą z takimi problemami.

Opublikowano

Oj kolego widze ze musze ci to prosciej wytlumaczyc!!!

Forum jest zasmiecone wieloma niepotrzebnymi i powtarzajacymi sie tematami!A jako ze rzadko kto korzysta z opcji "szukaj" ,zakladane jest coraz wiecej i wiecej tematu i jest juz naprawde burdel i nie pisz bzdur ze forum jest zasmiecane takimi komentarzami jak moj bo wcale tak nie jest i wyciagnij z tego komentarza wnioski bo kazda probe zwrocenia uwagi w celu polepszenia komunikacji na forum bedziesz nazywal zasmiecaniem?

moze to ze zrobiles 2 tematy ulatwi wyszukiwanie tego watku ale czemu nie napisac w tytule wyczerpujacych slow kluczowych do obydwu watkow??tak samo ulatwia wyszukiwanie i jest mniej syfu na forum.

Mam nadzieje ze rozumiesz juz co i jak?

"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
No to pretensje miej do Tych którzy zanim napiszą nie szukają czy temat się już pojawił a nie do mnie tylko dlatego że chcę omówić dwa różne tematy w osobnych wątkach bo z doświadczenia wiem że w takich wielotematycznych wątkach jeden temat zazwyczaj ginie kosztem drugiego.
Opublikowano
ale ja do nikogo a tym bardziej do Ciebie nie mam zadnych pretensji,tylko zwrocilem ci uwage i zaproponowalem lepsze "wyjscie ",a to ze zrobiles 2 rozne tematy jest naprawde bezsensu i moznabylo napisac jeden tytul ktory opisuje 2 tematy i opisac te tematy w jednym watku i to ze tego nie zrobiles swiadczy o tym ze NIE MASZ duzo tego doswiadczenia na forum o ktorym mowisz.Jesli zrobisz dobrze temat z dwoma watkami to zaden w przyszlosci nie zginie
Opublikowano
Uwierz mi że mam większe doświadczenie niż ci się wydaje.

EOT.

skoro tak to czemu popelniasz takie proste bledy??

Opublikowano

Jak masz jakiś "problem" do mnie to wal na PW bo wszystkich byś pouczał a sam popełniasz podstawowy błąd regulaminu forum.

Ale niektórych widocznie rajcuje nabijanie sobie postów pustymi wypowiedziami.

Opublikowano
Jak masz jakiś "problem" do mnie to wal na PW bo wszystkich byś pouczał a sam popełniasz podstawowy błąd regulaminu forum.

Ale niektórych widocznie rajcuje nabijanie sobie postów pustymi wypowiedziami.

widze ze ladnie sie poschizowales ,bo twierdzisz ze mam jakis problem do Ciebie,najpierw przyjzyj sie swoim bledom wg regulaminu a potem wytykaj niby moje bledy.A na przyszlosc Ty to nie jestes "Wszyscy " i nie wyolbrzymiaj od razu ze wszystkich bym pouczal bo raz tylko zwrocilem Ci uwage a nie "biegam"po tematach i prawie reprymendy.

A co do nabijania postow to "GLODNEMU CHLEB NA MYSLI",widocznie Ciebie to rajcuje skoro takie mysli Ci przez glowe przechodza,dowodem na to moze byc fakt ze zalozyles 2 tematy zamiast jednego,czyzby rajcowalo Cie nabijanie sobie postow??

Reszta na PW...

Opublikowano
Ludzie... Tak sie nie robi :nienie: Co do kanalu tez mi go brakuje z jednej strony ale generalnie nie wiaza sie z tym zadne konsekwencje, a co do kupna to sugeruje moze jakis szrot bo na allegro to chyba oci...eli z ta cena... 100zl za kawalek plasiku :jawdrop: przepraszam, za dwa kawalki :duh:
Opublikowano
Faktycznie cena kosmiczna tym bardziej że na realoem podają cene za nówke $9.04 :D

jak znajde u kumpla w śmietniku :D to za czteropaka browarka ala tyskie moge ci to wysłać ale podaj mi konkretnie co to za element najlepiej fotka i czy będzie pasować od sedana?

Opublikowano

Chyba pasuje oto lista z realoem zgodnosci

E36: Details on E36

E36 318i SEDAN, U.S.

E36 318is COUPE, U.S.

E36 320i SEDAN, U.S.

E36 325i SEDAN, U.S.

E36 325is COUPE, U.S.

E36 316i SEDAN, Euro

E36 316i 1.6 COMPACT, Euro

E36 318i SEDAN, Euro

E36 318is SEDAN, Euro