Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam...

najpierw byl maly odprysk po kamyczku teraz poszło dalej i szyba jest peknieta na calej dlugosci...

Teraz pytanie

Jestem w Anglii, czy ktos orientuje sie czy moge wyimane szyby pokryc z ubezpieczenia?

Ten samochod chyba naprawde mnie nie lubi. Jak tylko cos naprawie znajdzie cos innego zeby mnie [edit] wkurzyc [edit]. to chyba jakis specjalny system zamontowany seryjnie w bmw... powinien sie nazywac autopsuj....

DLACZEGO JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! ? :(

Edytowane przez miczmcm
Opublikowano

mowa o AC chyba tak zależy jaką masz umowę bo tam pisze że pokrywają jak koszty są większe np od 500zł lub jakieś innej sumy

jesli źle mowię to sorki

Pozdro

Opublikowano

Przepraszam za slownictwo... emocje...

wykonalem troszke telefonow i wyglada to tak ze moje ubezpieczenie jest tzw thirdparty i nie pokrywa wymiany szyby... świetnie.

wymiana kosztuje tutaj 480 funtow!!!!!!!!!!

Postanowilem ze bede wracac do polski z taka wlasnie szyba. Trudno bede sie tlumaczyl jesli ktos mnie zatrzyma, a jak bedzie potrzeba to szybe postaram sie zrobic po drodze w europie.

Opublikowano

Mam nowy pomysl....

Moge pojechac na szrot i prubowac szybe wyminic samemu

Czy warto jest sie w to bawic i jaki trudnosci moge napotkac ?

Opublikowano
super sprawa :/ wiec lepiej nie bede jej dotykal. Musze wiec jechac z taka szyba... ciekawy tylko jestem co bedzie jak mnie zatrzymaja po drodze :/
Opublikowano
Zależy jeszcze gdzie, ale jak co to się tłumacz że właśnie 5 km temu dostałeś odpryskiem i poszła rysa i udawaj bardzo wkur... :p
Opublikowano
Zależy jeszcze gdzie, ale jak co to się tłumacz że właśnie 5 km temu dostałeś odpryskiem i poszła rysa i udawaj bardzo wkur... :p

Mogę poswiadczyć,to działa.Tyle,ze u nas w PL.Jak jest w FR i DE,to mozna sie tylko domyślać.Policja zcholuje Cie do najblizszego warsztatu.Albo jedz tak szybko,zeby nikt nie zauważył.Powodzenia!!!

Opublikowano

dzieki za porady :)

Po ok 3 godzinach przegladania internetu i dzwonienia po roznych firmach cena wachala sie od 400 do 500 funtow... az nagle bum.... jedna firma 164 funty!!!

Panowie pzyjechali i wymienili w pol godziny a ja juz na spokojnie bede mogl sobie do kraju jechac :)

Aha firma to autoglazing.... jakby ktos w uk chcial szybke nowa