Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja leje zimowy BP a na lato...woda+ludiwk-dobrze odtłuszcza szyby :norty: .
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja też leje "supermarketowy" zmywa mi ładnie szybe, niezamarza-czego chcieć więcej :mrgreen:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Gdzies mam ta gazete jak znajde to zeskanuje test i wszysko sie wyjasni.

To byłoby marzenie każdego płynowego fetyszysty :mrgreen: Ja czekam z niecierpliwością na ten teścik...w sumie jest to ciekawy temat :)

Pozdrawiam

No i nie znalazlem tego wydania mototru, chyba poszlo w kosz :(

Jednak moge powiedziec ze napewno najlepiej wypadl Sylen z orlenu przez to go kupuje, w testach najmniej uszkadzal lakier a przedewszystkim najmniej uszkadzal plastikowe klosze reflektorow co jest dosc wazne. No i uzyskal jedne z lepszych wynikow w suuwaniu brudu. Dobrze jeszcze wyszedl o ile pamietam Sonax.

Z tego co jeszcze pamietam to zle wyszedl jakis tani z marketu oraz Shell.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

polecam sonax i jeszcze raz sonax!!! zero filmu na szybie i koncentrat wychodzi nie za drogo.odkad sprobowal nic innego nie uzywam :cool2:

shell to najgorsze swinstwo - tluste jakies - nic nie widac

Opublikowano
ostatnio kupiłem shell w hipermarkecie po dość przystępnej cenie - taki w grubej torebce - jest bardzo OK - zmywa szybę i nie capi :wink: , ale na razie nie było porządnych mrozów

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

TESCO...w auto-świecie wypadł bodajże jako najlepszy faktyczne - 3, no i cena nie z kosmosu...

2 lata wstecz jak dowaliło - 26 pod Szczecinem w nocy to przetrzymał(na wszelki wypadek zciągnełem go i został próbny pojemniczek na dworzu)

gazetka powinna się znależć...

Opublikowano
Co ciekawe, te plyny swietnie nadaja sie do mycia okien w domu, zwlaszcza zimowe (wiecej %) ;] polecam wyprobowac, clin i inne sie chowają

Xdrive

Koder