Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że trochę nie tutaj gdzie powinno, ale tam nie mogę dodać tematu :(

Jeszcze niedawno na ul. Kawczej był sklep z częściami, dzis moj kolega tam pojechał i podobno sklep zamknięty. Może ktoś wi czy przenieśli się gdzieś. I gdzie są jeszcze sklepy inne z częściami nowymi i używanymi.

Dzięki za pomoc.

Aż nastał czas zmian, czas walki, Czas Pogardy...
Opublikowano
Sklep z częściami używanymi jest koło Wojskowej Komisji Uzupełnień (nalatałem się tam) na Pradze. WKU jest na Szwedzkiej, a sklep- następna w lewo. Nie pamiętam jak się ta ulica nazywa.
Opublikowano
a przed zakupem jakiejkolwiek części telefon do ASO, tam naprawdę dużo części jest taniej niż zamienniki niewiadomego pochodzenia i jakości
Opublikowano

nie nie mam zamiaru kupować zamienników... pytanie powstało gdyż tam na kawczej jeszcze z miesiąc temu kupowałem części, a teraz jak skierowałem tam kolegę to powiedział że sklep zamknięty i nie wiadomo czy nadal tam będzie. Dlatego pytam się przede wszystkim o tamten sklep.

Pozdrawiam

Aż nastał czas zmian, czas walki, Czas Pogardy...
Opublikowano
Ja również polecam Narbutta. Bardzo miła i kompetentna obsługa. :cool2:
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.