Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 649,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie! :)
Opublikowano
Witam szanowne grono, właśnie dołączyłem do rodziny!
Opublikowano
Witam, jestem Paweł i pochodzę z Zamościa. Dołączam do grona ze swoją E46 320d 150 KM :)
Opublikowano

Witam,

Tomek z tej strony :8) właśnie przymierzam się do kupna e46.

pozdrawiam

Opublikowano
Powitać Wszystkich serdecznie :D
Opublikowano
Witam wszystkich :)
Opublikowano
Witka dla wszystkich maniaków BMW! :)
Opublikowano

Witaj.

Ja posiadam E36, dlatego, jeżeli coś chciałbyś mimo wszystko o nim wiedzieć, to zapraszam do kontaktu na PW.

Opublikowano

Witajcie :)

Jakiś czas temu zamówiłem sobie BMW 420i. Długi czas oczekiwania zamierzam umilić sobie zaglądając na to forum :)

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem świeżak na forum choć śledzę je od 3 lat.

Moje pierwsze BMW E34 TDS touring z fajnym wypasem jak na tamte czasy.

Potem zmiana na Pajero

Znów powrót do BMW tym razem X 3 2.0 d 150 KM 2006 r platynowy brąz ,hamownia ,zmiana na 184 kuce :) Dam namiary na gościa pózniej w odpowiednim watku.Moje spostrzeżenia i doświadczenia na inne tematy również w odpowiedniach wątkach.

Od tygodnia X 3 3.0 sd 286 KM 2006 r-- :lol: :lol: :lol: :lol: W porównaniu do poprzedniej -kosmos!

Na razie !

Opublikowano
Witam wszystkich.

Od tygodnia X 3 3.0 sd 286 KM 2006 r-- :lol: :lol: :lol: :lol: W porównaniu do poprzedniej -kosmos!

Na razie !

Cześć!

ile Ci to pali? :)

Opublikowano

Cześć dam znać ile pali z tydzień lub dwa ,na razie nie testowałem.

Jak wracałem po zakupie do domu to bodajże ok 130 km/h komp pokazywał ok 7,4 ale tak jak mówię dam znać za jakiś czas.

Kupując ją i tak liczyłem się z większym spalaniem ale wierz mi warto !! :D :D

Poprzednia 150 KM po programie na 184 paliła po mieście w/g komp. 9,3 do 9,6.

Ta choćby paliła 12 warto ! Ten dzwięk ,elastyczność .

Jak ktoś mi mówi BĘDZIESZ MIAŁ WYDATKI albo BARDZO DROGI WÓZ niech jeżdzi matizem-sorry.

Opublikowano

Witam,

Zawitałem na forum w związku z poszukiwaniem BMW E60/E61.

pozdr.,

y.

Opublikowano
Witam i pozdrawiam
Opublikowano

Czesc.

Mam na imie Dawid.Mieszkam w okolicach Krakowa. W posiadaniu mam BMW e90 320d z 2005r.

Wczesniej Posiadalem Audi ,wiec przeszlem na jasniejsza strone mocy :)

Pozdrawiam

Opublikowano

To teraz ja :)

Witam wszystkich serdecznie, jestem Ania z Kujaw :wink:

Jeszcze wymarzonej Buni nie mam ale intensywnie szukam... Mam nadzieję mocno Was nie zamęczać ale obiecać nie mogę... :norty:

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć jestem z Olsztyna, planuję przesiadkę do 530d, szukam tu informacji na temat tego modelu.

Pozdrawiam

Opublikowano
Cześć, od tygodnia jestem posiadaczem E91 - zakochałem się :oops:
Opublikowano

Witam,

Łukasz z tej strony, zadowolony posiadacz E46 320i :)

Opublikowano
Witam wszystkich miłośników marki BMW, cieszę się że mogę dołączyć do waszego grona na tym forum :D
Opublikowano
witam . nie jestem tutaj nowy , ale ponieważ od dłuższego czasu niezbyt się angażowałem, zostałem poddany czyszczeniu forum... w każdym razie cieszę się iż wróciłem...
Opublikowano

Witam,

mieszkam w Lodzi i od dobrych kilku miesiecy jestem posiadaczem BMW e87. Samochod daje duzo przyjemnosci z jazdy czego zycze innym posiadaczom.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie,

Mam na imię Łukasz jestem z Krakowa niedawno stałem się posiadaczem 118d

Moja mała czarna poniżej :)

http://www.luxbox.pl/allegro/photos/Lukasz/BMW%20(1).JPG

http://www.luxbox.pl/allegro/photos/Lukasz/BMW%20(3).JPG

http://www.luxbox.pl/allegro/photos/Lukasz/BMW%20(2).JPG

http://www.luxbox.pl/allegro/photos/Lukasz/BMW%20(4).JPG

http://www.luxbox.pl/allegro/photos/Lukasz/BMW%20(5).JPG

Opublikowano

.

Witam sympatyków Bawarskiej szachownicy.

Mam na imię Tomek.

Używam leciwych samochodów. Aktualnie mam trzy auta uznane przez Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków za zabytkowe. Nigdy nie jeździłem BMW. Właśnie wziąłem E39 z 1999 roku 540i JESTEM OCZAROWANY. Przyjemność jazdy tym autem zupełnie przysłania jego mankamenty. Pierwszy raz poczułem za kierownicą wrażenia podobne do jazdy konnej, radość i trwoga. To jest bezcenne.

Chciałbym w wolnym czasie eliminować we własnym zakresie usterki tej zacnej fury i tu liczę na Twoją życzliwą pomoc. Deklaruję też wsparcie ze swojej strony w miarę moich możliwości.

Widzę, że mamy tu na forum mądry regulamin. Deklaruję, że mam zamiar się do niego stosować i oczekuję tego samego od Was Koleżanki i Koledzy. Zauważ, że niekiedy oczekujemy wsparcia ale jednocześnie każdy z nas sam chce być pomocny.

Życzę Ci dużo Koni Mechanicznych i do tego oczywiście szerokiej drogi ale serdecznie polecam też jazdę wierzchowcem.

.