Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jestem ogromnym fanem Audi i na pewno do tej marki wrócę, ale od miesiąca stałem się posiadaczem BMW E46 Cabrio 320cd 2006 rok.

Zabawka jest niesamowita, radość z jazdy w gorące dni nieoceniona :) Bema do przyszłego roku ze mną, a kto wie - może i dłużej :)

http://i66.tinypic.com/rvhykg.jpg

Opublikowano

Cześć !

Kuba, jestem z Poznania, jestem obecnie posiadaczem Audi A6C5, rozważam na poważnie zakup E91 lub F31 do końca roku, więc będę męczył pytaniami.

Nie jestem mechanikiem ani znawcą, tym bardziej w temacie BMW, więc liczę na pomoc. Postaram się podążać wyznaczonymi zasadami tego forum :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cześć! Marcin, jestem z Kaszub. W planach zakup E46 328i lub 330i. Na wiosnę możliwe, że marzenia się zrealizują :)
Opublikowano

Dzień dobry.

To moje pierwsze BMW, które jest prawie 5 razy młodsze ode mnie :D .Seria 1 E87 1.6 2004 r. Kupiłem go emocjami, tak jak stał. Nawet nie zauważyłem,że jest mały odprysk na szybie i dopiero sprzedawca zwrócił mi na to uwagę :-).

Ten akurat model jest pięknie wyposażony: navi (niestety tylko na kraje zachodnie ), szyberdach + i-drive z wysuwającym się ekranem na podszybiu. I , co bardzo dla mnie ważne: czyta MP3 i widzi foldery na płytach CD/DVD. Jak to zrobić, pisałem w oddzielnym wątku.

Sprawdza się hasło BMW: "" Radość z jazdy " ;-)

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
Opublikowano

Cześć!

Jestem Łukasz, od tygodnia jestem posiadaczem BMW E61 3.0d zawirusowanego z 218PS na 256PS, frajda z jazdy niesamowita, i mam nadzieję że taka pozostanie :D

Pozdrawiam wszystkich pasjonatów marki :handshake:

Opublikowano
Witam, jestem Kuba. Od ponad roku wożę się BMW e46 320d 2004r. Wcześniej tylko obserwowałem forum, a teraz postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam zmotoryzowanych :)
Opublikowano

Witam !

Od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E61 523i rocznik 2005 z silnikiem N52.

Zdążyłem już założyć LPG.

Wreszcie spełniłem swoje marzenie, pozdrawiam wszystkich sympatyków marki !

I jak największej przyjemności z jazdy B-emkami ;-)

pzdr Nix

Opublikowano

Witajcie

Na forum jestem nowy.

Od paru dni jestem posiadaczem Bmw 520d F11.

Wcześniej na przestrzeni 10lat E34 e36 e39 e38 później mercedesy w211 i w219 i wróciłem do Ulubionej marki :)

Opublikowano

Dzien Dobry bardzo wszystkim forumowiczom.

Dopiero co sie zarejestrowalem w dziale serii 1 i mam nadzieje pozostac dluzej ze wzgledu na to ,iz poszukuje BMW 1 dla mojej kobiety.

Niestety nie odnalazlem dzialu "pomoc w zakupie" dlatego pozwalam sobie umiescic tutaj prosbe o rade przed zakupem.

Interesuje nas BMW 114i , BMW116i rocznik 2012/2013 z przebiegiem do 30 tys km.

Jaki typ silnika wystepuje oraz na co zwrocic uwage przy zakupie.

Pozdrawiam moderatora i jesli jest dzial pomocy w zakupie to prosze o wskazanie a natychmiast przeniose temat tam gdzie trzeba tak ,aby nie robic balaganu na forum.

Dziekuje

Opublikowano

Witam

Szukałem, szukałem :shock: ...i znalazłem :lol: , więc witam wszystkich użytkowników BMW. Myślę, że niedługo zostanę tym szczęśliwym posiadaczem BMW X3 2.0D 177KM, jeszcze nigdy nie jeździłem tą marką(kiedyś trzeba zacząć) choć przeżyłem już dooobrych parę wiosen . Jestem z południowo wschodniej Polski.

Opublikowano

Witam,

Przemek z Pomorza. BMW jeszcze nie mam i nie miałem, ale chyba dorosłem do zakupu. Marzy mi się jakaś "trójka" z R6...zapewne E90. Oby. ;)