Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 644,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam serdecznie Forumowiczki i Forumowiczów :)

To moje pierwsze BMW, zobaczymy czy się przekonam.

E91 2006 320D

Opublikowano
Siemka Wszystkim! Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem E92. Już sie nie mogę doczekać modów z waszą pomocą ! :D
Opublikowano

Witam !!

Jestem nowy na forum, stałem się szczęśliwym posiadaczem BMW E39 3.0i z 2002r.

E39 zawsze mi się marzyło, jednak nie podobało się żonie, dlatego był OPEL :D Teraz zmieniła się żona to i zmieniło się auto :D

Przeszczęśliwy :D :D :D

Opublikowano

Witam wszystkich,

Szwagier ma, kumpel ma, będę miał i ja. Dlatego zanim to nastąpi, lepiej się poradzić ludzi z doświadczeniem :)

Opublikowano
Witam jestem Marek mieszkam w Zamościu i szukam swojej wymarzonej E39
Opublikowano
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy BMW :cool2:
Opublikowano

Hejka wszystkim swirom BmW Mam na imie Blazej Mieszkam w UK

.........Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano

Witam.

Arek z Sosnowca, od kilku dni posiadacz BMW X5 E53 z 2005 roku.

Pozdrawiam

Opublikowano
Cześć wszystkim! Jestem z Wrocławia i na forum jestem nowy. W najbliższym czasie planuję zakup e90 które będzie moim 3 BMW l :lol:
Opublikowano

Cześć!

Witam wszystkich forumowiczów. :-)

Jestem nowy i szukam swojego pierwszego BMW, wierzę że na forum znajdę mnóstwo przydatnych informacji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Wszystkich

Jestem tu nowy i od niedawna stałem się posiadaczem E39 M52B20

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzień dobry,

Witam i kłaniam się nisko Koleżankom i Kolegom.

Jestem z Łodzi, mam przyjemność użytkować E70 LCi i zamiar przesiąść sie na F15, chyba że ktoś mi wybije z głowy ten pomysł.

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
Witam. Mam na imię Grzegorz i jestem użytkownikiem BMW e87 120d .BMW skradło moje serce po wielu innych pojazdach i chyba już tak zostanie:-) . Chciałbym się przywitać na forum i mam nadzieje że moje ewentualne pytania lub informację oraz porady spotkają się ze zrozumieniem i sympatią. Pozdrawiam.
Opublikowano

Witam szanowne Koleżanki i szanownych Kolegów ;). Mam na imię Kamil, mieszkam na Podlasiu.

W rodzinie jest już jedna Bunia ( E60 530d M pakiet 2006 rok ). Ja natomiast jestem zainteresowany kupnem BMW serii 1.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Witamy trojki na pokladzie jedynek :mrgreen:
Opublikowano

Cześć wszystkim!

Aktualnie nie posiadam BMW, natomiast po przejażdżce samochodem tej firmy stwierdziłem, że muszę taki mieć ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano
Cześć, mam na imię Michał, jestem posiadaczem E53 3.0 D z 2004 roku, jestem pewien że znajdę na tym forum wiele informacji
Opublikowano

Witam wszystkich!

Jestem swieżym użytkownikiem BMW. Wybór padł na e87 ze wzgledu na małe gabaryty. Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów i liczę na udane relacje!

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników tego forum.

Od 3m-cy posiadam 320D F30. Wcześniej przez 3 lata Volvo XC70 a jeszcze wcześniej Impreza WRX przez 8 lat (i wiele innych)

Jestem również motocyklistą i przez 9 lat jeździłem BMW 12GS Adventure - teraz czekam na nowy model :D

Pozdrawiam