Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich :)

Od niedawna jestem posiadaczem BMW 6er, którego galerie znalazłem na tym forum :)

Opublikowano

Witam,

jestem Andrzej, do tej pory jezdziłem Laguną II, czas na cos bardziej niezawodnego :lol:

Szukam BMW do 15 tys i mam nadzieję, że forum w tym pomoże

Opublikowano
I jak tam, roback? ;)

Mam! E60 530 D full M pakiet :D zderzaki, boczki, lotka na klapie i owiewka na dachu, w środku aluminium i skóra, fotele pełny komfort (ależ mnie to cieszy).

Powiem tak, co 3 l to nie 2,2 to po pierwsze. Pedał gazu reaguje na każdy ruch stopy, w gwiaździce była mała dziura, ale to może dlatego, że było 150 koni.

Po drugie wreszcie siedzę na "podłodze" :), a nie na krześle - to mi przeszkadzało w e klasie, co za tym idzie jest więcej miejsca na nogi i ten bajer z unoszeniem się kierownicy po zgaszeniu auta :D

Po trzecie mam 18/245 przód i 275 tył i sport suspension, więc autko trzyma się wszystkiego, ale jest twardo. Gwiazda na nierównościach płynie:).

Do spalania się przyzwyczaję - 9 litrów na autostradzie przy 170 km/h przez 180 km. Dzisiaj 7,5 l przy spokojnej jeździe.

Do zrobienia bluetooth, bo nie działa i zmieniarka tez nie łączy.

Reasumując - nie chce mi się z niej wychodzić. Fotki wkrótce w odpowiednim dziale.

Opublikowano
witajcie, jestem nowy na tym forum i jestem wielkim fanem bmw po mimo tego że są wielkie i ciężko czasem nimi zaparkować gdzieś w mieście ;)
Opublikowano

Cześć

Od paru tygodni śmigam sobie E60.

Wersja biedna - bez skór, ksenonów, nawigacji, elektrycznych lusterek. Z dodatków są: i-drive, bluetooth, sportowe zawieszenie.

Motorek 2.5 benzyna, rok 2004.

Wolałbym 3.0 i normalną zawiechę, ale i tak jest super. Moc chyba minimalna sensowna do auta o tej masie.

Felgi 18, więc samochód jeździ jak przyklejony :mrgreen:

Opublikowano

SIEMANKO !

Na motocyklowym forum BMW siedzę od dawna ( w sprawach motocyklowych mogę pomóc ) . Samochody od zawsze traktowałem użytkowo , teraz przyszła pora na zakup czegoś dla przyjemności . Kupiłem starszawe E46 ( 2001 ) 320d , ma trochę już za uszami ale je uwielbiam , zarejestrowałem się i jestem . POZDRAWIAM WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW BASIEK !

Opublikowano

ooo powitaczkę znalazłem...

zatem dżem dobry Wszystkim ...autko zmienione na X3 E 83 czy lytry

nadaje Gumbej Ustka znaczy się zdecydowanie północ kraju :mrgreen:

Opublikowano

Witam koleżanki i koledzy.

Mam na imię Karol mieszkam w Wołowie woj. dolnośląskie.

Posiadam BMW e87 118d 2.0d 143KM 2007r od lutego 2014r, i jestem super zadowolony.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czesc wszystkim

Zero doswiadczen z BMW (prawie) mam nadzieje ze mi ktos podpowie i czegos sie naucze i dowiem z tego forum :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

I ja sie witam pierwszym postem na forum, pozdrawiam Radek.

Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Witam. Na imię mam Sławek i mam 24 lata. Moje aktualne auto to BMW E39 528i z końca 1999 roku. Jest to moje trzecie BMW po dwóch E36 dwulitrowych z 1997 i 1993 roku. Interesuje się od podstawówki motoryzacją, elektryką i sportem. Obecnie jestem operatorem ładowarki. Pozdrawiam.
Opublikowano

Cześć wszystkim,

mam na imię Krzysztof i jeszcze nie jeżdżę BMW ale zamierzam. Obecnie sprzedaję mojego Passka B5FL kombi 1.9 TDI i chcę się przesiąść na BMW E90 kombi 318 lub 320 benzyna z rocznika 2005-2007.

Opublikowano

Witam forumowiczów :)

Mam na imię Grzegorz i od kilku tygodni rozglądam się za E90 w benzynie dla mojej małżonki której marzeniem jest mieć swoje BMW :) Do tej pory jeździła Focusem Mk1 ale nie dawał jej radości z prowadzenia. Sam jeżdżę Passatem B5 do którego jestem mocno przywiązany ale z ciekawością będę poznawać zalety BMW o ile uda się coś fajnego kupić. Pozdrawiam !!!

Opublikowano

Czołem,

z tej strony Mateusz z Grodziska Mazowieckiego.

czytam od dłuższego czasu i chyba dla przyzwoitości pora się zarejestrować :)

Trwają poszukiwania auta dla jednej osoby do turlania się do pracy. Cały czas mam dylemat E87 vs. E46. Mam nadzieję, że pomożecie...

Opublikowano

Witam Wszystkich,

Mam na imię Marcin i od kilkunastu dni jestem posiadaczem BMW E91 320d xdrive z 2010 roku. Mam nadzieje, że z forum dowiem się wiele ciekawych rzeczy.

Pozdrawiam...