Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Bardzo ciekawe forum - mam nadzieję dowiedzieć się na nim wielu ciekawych szczegółów o moim przyszłym samochodzie - BMW...

Pozdrawiam,

Kamillo

Opublikowano

Witam ja i moje 140 koni. Mam Będziesz Miał Wydatki i jestem super zadowolony. A miałem już Tarpana, PF 126, PF 125,Poloneza,Opla Kadeta

wiec ho ho -jest z czym porównywać

pozdrawiam :)

Opublikowano
WItam was drodzy koledzy forumowicze fani bmw! dołaczylem do was doscy nie dawno, z tego tytulu ze kupilem sobie pierwsze bmw!:) jest nim E30 z 90r koloru diamondschwarzmetalic:) z wyposarzenia dodatkowego posiada komputerek,szyber dahc halogeny i podlokietnik z tylu oraz felgi fabryczne;p to tyle o bmw;) Latam tez wycyznowo Scigaczem jak by ktos mial pytania w tej kwesti to walic do mnie:) wracajac do bmw, to ma troche przebiegu :( i sie troche psuje w niej, tzn mam problem juz z odpalaniem i mam bociana w silniku (standardowy urok M40-ki). mam nadzieje ze pomozecie koledzy!!:) to na tyle jak na pierwszy raz:D
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów i użytkowników jedynej słusznej marki.

Obecnie jeżdzę 528i 98r, 318tds touring 95r oraz z3 1.8 96r , wcześniej było 320 coupe 92r i M3 3.0 coupe 94r

Opublikowano

Witam wszystkich szczesliwych posiadaczy marki BMW !!!

Sorki, ze zaczalem najpierw pisac posty ... :oops:

Obecnie jezdze BMW E39 96r. 528i w kolorku seledynowy-metalic.

Wczesniej bylo BMW E32 91r. 750i w kolorze czarnym

Opublikowano

Witam!!!

Dzisiaj stalem sie szczesliwym posiadaczem BMW e30 325i coupe.

Jest to pierwszy samochód tej marki w moim zyciu i powiem tylko jedno...

...chyba sie zakochałem!!!

Siedze teraz przed komputerem i juz sie niemoge doczekac kiedy Ją znowu usłyszę i poczuję!!!

Pozdrawiam wszystkich fanów marki BMW a w szczegolnosci modelu e30.

Nordschleife... 20,8km w 9:38s
Opublikowano

WITAM wszystkich zboczonych tak jak Ja na punkcie BMW.

Część z was pewnie mnie zna z BEEKA-KLUBU. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Sorry, dopiero to znalazlem :duh: !!

Siwy, "wiosen" 29, BMW niestety na razie zadne, ale...

technik budowlany, "czynnie" pracujacy jako kreslarz - tak bylo w kraju...

Pozdrawiam wszystkich "chorych"!!

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
Witam wszystkich bemkowiczów, ja również zaczołem pisać a nawet się nie przywitałem :mad2: . Forum świetne, wiedzy full, może kiedyś zostane przyjęty do klubu i jako pełnowartościowy wkońcu będę mógł czytać wszystkie wątki.
TYLKO BMW gg:6314161 tel:509652936 SKYPE: leny-bmw
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów

nie ma co się rozpisywać, pozdróweczki dla wszystkich do zobaczenia na zlotach...

Dziku WAwa

Opublikowano

:roll: sorry, że zacząłem pisać posty zanim się przedstawiłem.

Jestem Przemek, mieszkam od roku w Belgii. Od niedawna jestem

posiadaczem E-46 coupe 323CI. Czasami mam przyjemność

dosiadać 530d, które jeździ w naszej firmie. BMW jakie by nie było jest niesamowite. Pozdrawiam wszystkich na forum! :hand:

Opublikowano
Witam wszystkich od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem BMW ale sie narazie urzędy załatwiają i nie moge na moge z niecierpliwości usiedzieć;) POzdrawiam serdecznie forumowiczów i zespół administratorsko moderujący;)
Opublikowano

Witam

BMW nie posiadam, ale może kiedyś jakieś się pojawi :) Zarejestrowałem

się tutaj aby uzyskać pare informacji technicznych i licze na Waszą pomoc.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!!!

Jestem posiadaczem BMW E30 324d z 87r, jest to moje pierwsze BMW, ale napewno nie ostatnie bo już czuje że jestem chory na tą nie uleczalną chorobę -BMW

Bayerische Motoren Werke AG Munchen

http://img201.imageshack.us/img201/1251/333lr9.jpg

Opublikowano

witam. Właśnie się zarejestrowałem, a od paru dni jestem posiadaczem BMW 525 tds z 1992r....zdążyłem to auto pare razy znienawidzieć jak i pokochać :D

...mam nadzieje, że mi czasem pomożecie :clap:

Opublikowano

Witam, zanabyłem ostatnimi czasy E36 325i,

Furka była kiedyś moim zarzeniem, dotychczas śmigalem i śmigam dalej Octawią 1.9 TDI/190/410.

Pozdrawiam.

Opublikowano

witam wszystkich...

z przyjemnością dołączyłem pare tygodni temu do waszego grona szczęśliwych posiadaczy bmw:)... wprawdzie to tylko e36 316i compact ale to na dobry początek:)

pozdrawiam

Opublikowano
Witam!jestem nowym uzytkownikiem!niestety nie posiadam jeszcze BMW i jezdze japonskim autkiem które tez kocham!ale zamiłowanie do BMW miałem zawsze!szczególnie mnie interesuje E36 coupe!pozdrawiam Andor
Opublikowano

I ja witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow:)

Swojego BMW nie posiadam(jeszcze) a w planach mam kupno e46 325i sedan/coupe 00-01r

Obecnie smigam sluzbowym Smartem :shock: :roll: a 4/5 roku mieszkam w Monachium...reszta w Sosnowcu :wink: