Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich !!!

się przywitać chciałem :)

Kiedyś posiadałem wygodne E-38 740 w longu a teraz ujeżdżam X5tkę E53 z 3 litrowym dieslem.

Pozdrawiam gorąco

Opublikowano

Witam, od maja zeszłego roku posiadam ładne czarne BMW118D z 2008r, ale niestety aktualnie mam z nim problem tydzień czasu auto nie było uruchamiane, jest garażowane, ale teraz nie chce odpalić. Przy próbie jego uruchomienia zapala się na żóla kontrolka: usterka silnika z pogorszeniem składu spalin. Uprzejmie proszę o informację doświadczonych użytkowników co może być przyczyną i jak ewentualnie rozwiązać problem.

Dziękuję i pozdrawiam

Benia

Opublikowano

Witajcie Towarzyszki i Towarzysze.

Uprzejmie donoszę, że w poniedziałek zostałem właścicielem E46 316i SE 1,8L rocznik 2003.

Jest to mój pierwszy związek z tą piękną damą z Bawarii, i jak na razie jestem zakochany do szaleństwa.

Witam serdecznie raz jeszcze i pozdrawiam z angielskiej prowincji:)

Marek - północna Anglia.

Opublikowano
Poszukaj jest już dużo na ten temat. Wejdz w serię jeden w pasku szukaj wpisz jakies słowo kluczowe np żółta kontrolna lub nie odpala nacisnij szukaj pokaża ci sie wszystkie posty gdzie o tym pisze jak objawy odpowiadają twoim to naciśnij skocz do postu i przeczytasz wszystko co na ten temat napisali w tym watku. To samo zrób w dziale seria 3 to są podobne auta i mają podobne dolegliwości. Wspólczuje i powodzenia.
Opublikowano

witam serdecznie wszystkich forumowiczów i jednocześnie miłośników bmw marki....

dołączam do Waszego grona gdyż planuję ponownie stać się posiadaczem i użytkownikiem beemki.

pozdrawiam z Torunia

er'senior
Opublikowano

Od szczeniaka kocham BMW,jedenaście lat się nie roztaję z marką,zawsze BMW to jest to....

Moje byłe to e21 316,318i,320,e32 735i

Moja obecna e39 520i

Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy bawarek!!!

Opublikowano

Witam wszystkich, około rok temu kupiłem pierwsze BMW - e34 i jak na razie dobrze nam razem :D chociaż problemy też się pojawiają ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Zawitałem na to forum ponieważ planuję zakup BMW serii 1. Mam nadzieję, że czytając to forum się utwierdzę w swoim zamiarze i że przy okazji dowiem się paru ciekawostek, które pozwolą mi na zakup dobrego egzemplarza :)

Pozdrawiam,

mati8

Opublikowano

Witam,

Tydzień temu kupiłem sobie BMW 118i w Sport Edition - co prawda nie w nowym nadwoziu, tylko e87 z 2011 ale za to z bardzo bogatym wyposażeniem - jak to w życiu - coś za coś. Jestem bardzo zadowolony z samochodu i cały czas cieszę się z niego jak dziecko. Będę śledził forum, bo jest kopalnią wiedzy (już podmieniłem sobie antenkę na mniejszą Citroena). Szerokości wszystkim i do usłyszenia na stronach forum.

Opublikowano

Witam wszystkich! ;)

Ostatnio stalem sie posiadaczem swojego pierwszego auta BMW e34, a co najwazniejsze szczesliwym posiadaczem ;)

Nerki i smiglo na masce przyciagaly mnie od kiedy pamietam ;) Pozdrawiam wszystkich fanow marki!

Opublikowano

Witam wszsytkich ;)

Jestem posiadaczem serii 1 od ponad roku, śledzę Wasze forum od dawna i postanowiłem się zarejestrować ;)

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Krzysiek i właśnie namiętnie poszukuję autka BMW.

Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów :)

Opublikowano

Witam wszystkich!!

W końcu zakupiłem parę dni temu upragnione e36 coupe :twisted:

Na razie jest w trakcie wymiany podstawowych rzeczy (olej, filtry itp) bo poprzedni właściciel o to nie zadbał...

Ale jak już będzie gotowy to się nim pochwalę.

A o mnie?

Nazywam się Łukasz, a jestem z hmmm.... aktualnie opola. ale to się zmienia ;)