Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzięki. Wszystkie te tematy czytałem przed wizytą w warsztacie i dlatego wiem, że w Auto Perfekt olali temat sugerując, abym wstawił samochód do garażu:)
  • Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam,

poszukuje warsztatu ew osoby prywatnej w Zamościu która by mi podłączyła e65 pod komputer i zrobiła diagnoze. Znacie jakiś warsztat w zamościu co ma INPE a nie jakieś uniwersalne urządzenia diagnostyczne?

Opublikowano

Witam

Chlopaki do kogo zaprowadzic tds-a na czyszczenie nastawnika ?!

Pora to zrobic sam sie nie podejme a nie mam pojęcia do kogo z tym jechać.

Opublikowano

mam problem z delikatnie falujacymi obrotami w bmw 320i e90. z tego co udalo mi sie wyszukac, najbardziej mozliwa diagnoza to silniczek krokowy. dobrze celuje??

kogo polecicie zeby sie tym zajal?? podobno za lubliniem w strone łęcznej znajde kogos obeznanego w temacie ale nie mam zadnych dokladniejszych informacji

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
mam problem z delikatnie falujacymi obrotami w bmw 320i e90. z tego co udalo mi sie wyszukac, najbardziej mozliwa diagnoza to silniczek krokowy. dobrze celuje??

kogo polecicie zeby sie tym zajal?? podobno za lubliniem w strone łęcznej znajde kogos obeznanego w temacie ale nie mam zadnych dokladniejszych informacji

Witam

Chlopaki do kogo zaprowadzic tds-a na czyszczenie nastawnika ?!

Pora to zrobic sam sie nie podejme a nie mam pojęcia do kogo z tym jechać.

Mogę polecić Wam Jacka Orzecha na ul.Turystycznej,nie pamiętam dokładnego adresu.

Jest to boczna Turystycznej po prawej stronie przy lustrze dla wyjeżdżających z ul.chyba Hajdowskiej naprzeciwko fotoradaru.

Opublikowano

Mogę polecić Wam Jacka Orzecha na ul.Turystycznej,nie pamiętam dokładnego adresu.

Jest to boczna Turystycznej po prawej stronie przy lustrze dla wyjeżdżających z ul.chyba Hajdowskiej naprzeciwko fotoradaru.

Chyba kolega dawno nie byłeś u świętej pamięci Jacka Orzecha... podobno zakład dalej funkcjonuje ale już nie tak dobrze jak za jego czasów...

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano
o wlasnie chyba o ten zaklad mi chodzilo... a moze ktos inny?? z doswiadczenia wystrzegam sie "specjalizowanych" zakladow. wole zaprowadzic do kogos prywatnego, obeznanego w temacie, ktory za samo otworzenie maski nie zazyczy sobie 100zl i z kim bedzie mozna normalnie pogadac...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chyba kolega dawno nie byłeś u świętej pamięci Jacka Orzecha... podobno zakład dalej funkcjonuje ale już nie tak dobrze jak za jego czasów...

Rzeczywiście dawno tam nie byłem i nie wiedziałem o jego śmierci.

Był bardzo miłym i uczynnym człowiekiem,pomógł mi w kilku sprawach z moją BMW :cry2:

Opublikowano
witam,

poszukuje warsztatu ew osoby prywatnej w Zamościu która by mi podłączyła e65 pod komputer i zrobiła diagnoze. Znacie jakiś warsztat w zamościu co ma INPE a nie jakieś uniwersalne urządzenia diagnostyczne?

Odezwij się do Capaza,w prawdzie jest z Lublina ale ma konkretne pojęcie.

Ma konkretny sprzęt i wiedze,a do Lublina a z Zamościa nie masz daleko.

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Opublikowano

Witam, może podpowiecie gdzie w Lublinie mogę rzetelnie sprawdzić wtryskiwacze w E60 3.0D ? Myślałem o BRJ, w końcu to sama diagnostyka :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano
Witam, może podpowiecie gdzie w Lublinie mogę rzetelnie sprawdzić wtryskiwacze w E60 3.0D ? Myślałem o BRJ, w końcu to sama diagnostyka :)

Popatrz mój post wyżej...

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

BRJ Lublin. Warszawska

NIE POLECAM, zwykli naciągacze, zapłaciłem za godzinę kręcenia się i walenia ściemy + kawałek taśmy izolacyjnej. PROBLEM: blędy z absu, Elementy wymienione: NIC(!), cena 300zł.

Odradzam, nie dość że obskórne brudne miejsce to cennik totalnie z d*py wyjęty!

Co Ty na to?

Chcesz to jedź.

Opublikowano
No właśnie nie chodzi mi o serwis i naprawę a o samą diagnostykę, ale temat już ogarnięty także dziękuję :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No właśnie nie chodzi mi o serwis i naprawę a o samą diagnostykę, ale temat już ogarnięty także dziękuję :)

Właśnie to była sama diagnostyka za 300zł,z której nic nie wynikło.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie dajcie sie zrobic w balona spojrzcie na mejla kto poleca ten warsztat jprażmo czyżby to mała zbieżnosc z panem Januszem prażmo wlaścicielem BRjotu to wałkarze jakich mało

BRJ Lublin

20-824 LUBLIN, ul. Al. Warszawska 150

tel. tel. (0-81) 533-78-23

e-mail: [email protected]

Opublikowano
Potrzebuję kogoś kto profesjonalnie i w miarę tanio zrobi mi elektrykę w moim e36 w okolicach Lublinie lub okolicy. Z góry dzięki ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Potrzebuję kogoś kto profesjonalnie i w miarę tanio zrobi mi elektrykę w moim e36 w okolicach Lublinie lub okolicy. Z góry dzięki ;)

Poczytaj sobie posty na tym Forum a na pewno znajdziesz jakiś warsztat.

Opublikowano
znajdzie się ktoś chętny do pomocy lub jakiś warsztat w Lublinie żeby sprawdzić e61 545 przed zakupem? teraz w sobotę
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś jakieś namiary do osoby, która zajmuje się regeneracją pomp wtryskowych, turbosprężarek.

Zwoliński Grzegorz Lublin-Piaski (coś takiego) bo dowiedziałem się od znajomego ale w internecie nie mogę znaleźć żadnych danych :/