Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuje dobrego mechanika do naprawy bezgotówkowej z oc sprawcy. Opłaca się oddać do tłokińskiego? Da się tam u nich dogadać, żeby przy okazji coś tam naprawili dodatkowo? Czy sztywno naprawiaja tylko to co jest wypisane przez ubezpieczalnie? Może polecacie kogoś innego?

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak chcesz cos dodatkowego zrobić to bież rozliczenie gotówkowe i sam na własną rękę kup części i znajdź warsztat który ci zrobi to co będziesz chciał. Np. Wankiewicz - Blacharstwo i lakiernictwo, ma komorę lakiernicza i dobre opinie
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie i Panie,

potrzebuje zrobić w Łodzi odpryski, nie jest tego duzo, i nie ma wgniecen, kwestia zrobienia aby nie zaczęło korodować

możecie kogos polecic,kto ladnie zrobi, warstwowo z polerowaniem?

Pozdrawiam,

47

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, poszukuje sprawdzony warsztat do naprawy automatycznej skrzyni w e60, najchętniej Łódź lub województwo łódzkie.

Przeszukałem ten wątek ale nie znalazłem nic konkretnego. dzięki za pomoc.

Opublikowano
Witam, poszukuje sprawdzony warsztat do naprawy automatycznej skrzyni w e60, najchętniej Łódź lub województwo łódzkie.

jesli chcesz dobrego specjaliste to polecam kolege z forum #gorik79 w Legionowie - masz 150km ale bedziesz mial profi serwis

Pozdrawiam,

47

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
6HP się nie psują więc są w śmiesznych cenach używane. Nie warto tego naprawiać.
Opublikowano
Witam,

Poszukuje dobrego mechanika do naprawy bezgotówkowej z oc sprawcy. Opłaca się oddać do tłokińskiego? Da się tam u nich dogadać, żeby przy okazji coś tam naprawili dodatkowo? Czy sztywno naprawiaja tylko to co jest wypisane przez ubezpieczalnie? Może polecacie kogoś innego?

Ja nie miałem z tym problemu wielkiego a nie znam tam nikogo.Przy szkodzie kilka rzeczy zrobili dodatkowo

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

jesli chcesz dobrego specjaliste to polecam kolege z forum #gorik79 w Legionowie - masz 150km ale bedziesz mial profi serwis

Masz kolego jakiś namiar albo adres na tego "gorik79" ?

Edit: znalazłem namiar i jestem po rozmowie- terminy na sierpień.

Opublikowano

Witam wszystkich;)

Poszukuję warsztatu w woj. Łódzkim, ewentualnie Dolnośląskim, Mazowieckim lub Wielkopolskim, który podejmie się przeprowadzenia swap'u w e36 z m52b20 na m52b28 lub m54b30.

Opublikowano

Masz kolego jakiś namiar albo adres na tego "gorik79" ?

Edit: znalazłem namiar i jestem po rozmowie- terminy na sierpień.

Może polecicie jeszcze kogoś od automatów bo z racji długiego terminu kolega z Legionowa odpada, słyszeliście jakieś opinie o "automatic service" na ul. Bałtyckiej 39 w Łodzi?

Opublikowano
Witam!

Gdzie w lodzi ogarna mi padniety centralny? Polecacie serwis na wieckowskiego?

Rafał z Więckowskiego na pewno ogarnie, ja jestem zadowolony z jego napraw

Opublikowano

Kupiłem auto z zamontowanym chińskim 2dinowym andoridem. Zaczął się wieszać i wyłączać, jedynce co pomaga to ponowny rozruch. Znacie kogoś, kto podejmuje się tego typu zleceń?

Z góry dzięki.

Opublikowano
Witam!

Gdzie w lodzi ogarna mi padniety centralny? Polecacie serwis na wieckowskiego?

Rafał z Więckowskiego na pewno ogarnie, ja jestem zadowolony z jego napraw

Jak wyglada cenowo na tle innych? drogo ceni czy raczej "normalnie" no i czy ktos ma aktualny nr do niego?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Hej, czy ktoś poleci gdzie mogę podłączyć BMW F10 pod komputer i zdiagnozować wyskakujący błąd silnika? Na terenie Łodzi. Może ktoś z użytkowników forum jest w posiadaniu sprzętu diagnostycznego?