Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej,

możecie polecić mi kogoś kto bedzie w stanie wykonać przegląd przedzakupowy (wpięcie się kompem, ocena silnia, wycieki itd)? chodzi mi o opcję z dojazdem do auta (bo bez tablic)

Mogę pomóc w tym temacie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka. 8 lat temu po rozstaniu z E87 116i stwierdziłem że nigdy więcej nie kupię BMW.

No więc teraz mi przeszło i nabyłem sobie F20 118d. Auto ma 9 lat i 188000 przebiegu, chciałbym zweryfikować stan, łańcuch rozrządu i ogólnie pogadać z kimś kto zna się na temacie, a nie tylko straszy. Rejony Krakowa i Myślenic

Opublikowano

Czesc

Polecicie blacharza / lakiernika do przeprowadzenia kompletnej odbudowy e30? Kogoś kto to zrobi porządnie, nie dla efektu na chwile

Gdziekolwiek w promieniu 100km od Krakowa

Dzieki

e36 320i

e39 525i

f36 428i

f15 40d - obecnie

e30 330i - w trakcie budowy

http://www.wheelandsteel.com

Opublikowano

Panowie,

szukam dobrego warsztatu na terenie krakowa ktory ogarnia BMW E90 .

Chodzi mi o przeglad , ewentualne kasowanie kontrolek plus zaczalem czuc spaliny w srodku auta?

Macie kogos godnego polecenia?

Opublikowano
Panowie,

szukam dobrego warsztatu na terenie krakowa ktory ogarnia BMW E90 .

Chodzi mi o przeglad , ewentualne kasowanie kontrolek plus zaczalem czuc spaliny w srodku auta?

Macie kogos godnego polecenia?

Ja moge polecic SAS Styła autoserwis na Żmójdzkiej w Krakowie. Zawsze byłem zadowolony, mega profesjonalni są, dzwonia podac koszt uslugi jak juz zrobia doagnoze itp

No i ludzie polecają PIM, specjalizacja w BMW. Raz robiłem cos i tez bylo super.

e36 320i

e39 525i

f36 428i

f15 40d - obecnie

e30 330i - w trakcie budowy

http://www.wheelandsteel.com

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam

W Krakowie warsztatu lub gdzie się dowiem kto zrobi warsztat albo prywatnie nagrzewnica w e90 prawdopodobnie klapy albo elektrozawory nie działają zimno po stronie pasazera

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Hej, pilnie poszukuje serwisu w Krakowie do czyszczenia lub wypalenia dpf. Nie mam juz mozliwosci uruchamiania procedury wypalania. Duze wartosci. Prawdopodobnie potrzebne czyszczeniw chemiczne. Ktos cos gdzies?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Blacharz artysta poszukiwany.

Sprawa niby prosta, tył progów w E39, z jednej strony już wpadł mi punkt podparcia podnośnika. Natomiast z przodu wygląda zdrowo.

No i teraz nie wiem, wymianiać całe progi? Mówią, że tak lepiej. Na pewno znacznie drożej więc pytanie dla kogo lepiej.

Szukam prawdziwego fachowca blacharza, najlepiej okolice Krakowa.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam

szukam Krakow albo okolice do 40 km warsztat do zalozenia w F31 328i sprezyn eibach pro kit

jesli mozecie kogos polecic prosze o info

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Szukam Kraków albo okolice polecany warsztat do sprawdzenia i zapewne remontu silnika w F10 2.0 N47T duże prawdopodobieństwo, że poszły panewki.
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cześć, szukam w Krakowie bądź okolicy warsztatu kogoś zajawionego na BMW, mocno się zraziłem na "polecanym przez google" serwisie w nowej hucie, gdzie skasowali mnie na gruby hajs, a samochód nie naprawiony. BMW e82 123D N47, silnik ciepły zaczyna nierówno chodzić po czym wywala check engine i tyle. Generalnie szukam kogoś kto mi postawi tą betkę do stanu "praktycznie nowy i nie boję się nią jechać dalej niż 100km bez konieczności wzywania lawety"
Opublikowano
Cześć, szukam w Krakowie bądź okolicy warsztatu kogoś zajawionego na BMW, mocno się zraziłem na "polecanym przez google" serwisie w nowej hucie, gdzie skasowali mnie na gruby hajs, a samochód nie naprawiony. BMW e82 123D N47, silnik ciepły zaczyna nierówno chodzić po czym wywala check engine i tyle. Generalnie szukam kogoś kto mi postawi tą betkę do stanu "praktycznie nowy i nie boję się nią jechać dalej niż 100km bez konieczności wzywania lawety"

Odezwij się PW lub zadzwoń.

Opublikowano

Odezwij się PW lub zadzwoń.

poszła wiadomość na whatsappie - tu też wysłałem, ale cały czas wisi w "do wysłania"

Opublikowano

Gdzie w południowej części Krakowa, ewentualnie pod Krakowem na południe są dobrzy fachowcy od geometrii zawieszenia (no ewentualnie inne części Krakowa też mogą być - jeśli warto podjechać).

Chcę skontrolować i jak trzeba ustawić wszystko co się da w X5 e53.

Chodzi mi o takich co wiedzą co robią bo mam wrażenie, że dla niektórych geometria zaczyna się i kończy na zbieżności.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień dobry

Polecicie mechanika w okolicach Niepołomic do opieki nad E91 318i, 2008?

Kupiłem właśnie taką staruszkę i poszukuję na wschód od Krakowa (okolice Niepołomic) mechanika, który zrobi mu porządny przegląd i wymieni, co trzeba. To auto użytkowe (będzie wozić głównie żonę do pracy i córkę do szkoły), czyli nie będę chipował, tuningował itp., więc nie chodzi mi stricte o specjalistyczny serwis bmw, ale kogoś, kto w rozsądnych pieniądzach poradzi sobie z bieżącymi przeglądami i naprawami E91 318i, rozrząd też będzie umiał wymienić i będzie wiedział, kiedy można użyć zamiennika, a kiedy tego nie warto robić. Po prostu potrzebuję mechanika z okolic Niepołomic, któremu można powierzyć starą, ale śliczną beemkę E91 bez strachu o efekt.

Znacie kogoś takiego?